Exportera skepp till världen

vi exporterar fartyg till världen
vi exporterar fartyg till världen

Våra varv genererade exportintäkter på 990.5 miljoner dollar förra året. Exporten av varvsindustrin under de första fem månaderna i år är värd 435.7 miljoner dollar. Våra varv förväntas överträffa förra årets siffror i år. I världen exporteras fartyg till ungefär 140 miljarder dollar.

Turkiet bara gå med säker steg mot målet att bli ett centrum för varvsindustrin i världen är inte Europa. Turkiet i Istanbul Tuzla-regionen och har byggt två stora fartyg, inklusive Yalova Altinova. Den mest exporterande regionen är Altınova med 70%.

I Yalova Altınova Shipyard implementeras ny teknik som hybrid- och elektriska framdrivningssystem och autonoma styrsystem. Utrustad med bogserbilar, fiskare, forskning, passagerare, vindkraftverk / underhåll, plattform, stödskepp och färjor används nästan överallt i världen.

Våra industriister exporterar till många länder, särskilt Norge, Island, England, Frankrike, Danmark, Kanada och Ryssland. Vi är ett av de första 5-länderna när det gäller skeppsbyggnad och export för speciella ändamål. Länder som är de prioriterade centra för mega yachtproduktion; Italien, Nederländerna och USA. 4 bakom dessa länder som antalet order i Turkiet. Kommer nästa.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar