Transportpolis inspekterad i Alanya

transportombud inspekterar området
transportombud inspekterar området

Antalya Metropolitan Municipal Transportation Police Department fortsätter sina rutinmässiga inspektioner i Alanya.


Inspektioner genomfördes i olika delar av Alanya i samarbete med Antalya Metropolitan kommuns transportpolis och Alanya polisavdelningens trafikfilialdirektorat. Privata offentliga bussar, tjänster och taxibilar stoppades vid kontrollpunkterna och inspekterades med avseende på arbetsdokument, allmänna dokument, förarkläder, luftkonditioneringsapparater i bilen och kundtillfredsställelse.

RÄTTSLIGA FÖRFARANDEN FÖRFATTES AV REGLERNA

Under inspektioner som utfördes av polisen och polisen i den västra delen av Alanya varnades de som saknade dokument, de som hade alltför stora motsättningar i sina fordon och de som inte var klädda ordentligt. 15 fordon som inte följer reglerna och inte har de nödvändiga dokumenten behandlades enligt lag.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar