TOUAX Technical Team Undersökt på TÜDEMSAŞ

touax tekniska team gjorde inspektioner i tudemsasta
touax tekniska team gjorde inspektioner i tudemsasta

Efter att Touax General Manager Jerome Le Gavrian besökte TÜDEMSAŞ i 5 september, idag, planerade Touax företagets tekniska personal, TUDEMSAŞ - planeras att produceras i samarbete med den privata sektorn 90 feet Sgmmrs-vagnar, TÜDEMSAŞs produktionsanläggningar och produktion fortsätter De kom till TÜDEMSAŞ för att undersöka sina vagnar.

Tillsammans med Richard Himmel, en järnvägsexpert, besökte delegationen TÜDEMSAŞ, besökte produktionsanläggningarna, mät- och bromsprovningszoner, sandblästrings- och målningsanläggningar, laboratorier för kvalitetskontroll och Welding Training and Technology Center där våra certifierade svetsare utbildades. Vice generaldirektör Mustafa Yurtseven och chef för avdelningen för kvalitetskontroll Zühtü Çopur gav detaljerad information om produktionsfaser och kvalitetsstandarder för godsvagnar.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar