Skolor öppnade i Istanbul, ingen trafikbesvär

skolor i istanbul öppnade en trafikstockning
skolor i istanbul öppnade en trafikstockning

I Istanbul, nära 3 miljoner elever och nästan tusen 200 lärare började klasserna idag. I staden där kollektivtrafiken är gratis tillhandahålls servicebilar för att transportera föräldrarna. Citizens, İBB President Ekrem İmamoğlu'nun genom att lyssna på samtalet om kollektivtrafik föredrog. På skolans första dag var det ingen allvarlig trafikstockning eller olycka i Istanbul.

Tack vare öppnandet av skolor arbetade Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), Security and Gendarmerie tillsammans för att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att förhindra trafik i Istanbul den första dagen av det nya skolåret. Tack vare de åtgärder som vidtagits och medborgarna i Istanbul som tog hänsyn till IMM: s president Ekrem İmamoğlu användning av kollektivtrafik var det ingen allvarlig intensitet och störningar i trafiken. Det observerades att medborgarna föredrar gratis kollektivtrafik.

08: Från och med 50 finns det en partiell täthet i riktning mot 15 juli Martyrs Bridge och Fatih Sultan Mehmet Bridge i övergången från den anatoliska sidan till Europa. I Ashura Day-ceremonier i Bahcelievler Halkalı Torget och stängt mot Fatih- och Zeynebiye-gatorna på grund av Press Express Roads partiella täthet, föras lagen genom gatorna i Dereboyu och Muammer Aksoy. Från och med nu är trafikdensiteten i Istanbul på nivån 40.

ISTANBUL TRAFIK HANTERAS AV AKOM

IMM-byråkrater, Governorate, Police, Gendarmerie, skolans första dag samordnar trafikflödet från AKOM. Kamerorna övervakar stadstrafiken och de blockerade enheterna ingrips omedelbart av de relevanta enheterna. Polis- och polisteam arbetar i samordning på huvudgatan och i skoldistrikten. Med mobila EDS-fordon utför civila trafiklag inspektioner på vägarna. Provinspolitiets avdelning 47, IMM 19 dragbil är redo för det omedelbara svaret på materialskadade olyckor som kan inträffa. IMM: s digitala trafikinformationsplattformar och varningsskyltar som hänger på korsningar hjälpte förare i trafikflödet.

Servicevagnen 17 i Istanbul ger bekvämlighet för användning av skolträdgårdarna vid elasting och parkering av elever. 118 SPARK parkeringsgarage runt skolorna erbjuder en gratis service till pendelbilarna idag. Föräldrar som vill ta sina barn till skolan första dagen bär skolbussar. Arbetet avslutades på platser där trafiken skulle påverka, eller arbetet avbröts i flera dagar på grund av skolans öppnande.

2 Istanbul Metropolitan Municipality tjänar med ungefär 250 tusen 1500 brottsbekämpande myndigheter i hela Istanbul. 06 på morgonen: Kollektivtrafik från 00 gratis fram till 14: 00. Buss, tunnelbuss, järnvägssystem och sjöresor har ökats. IETT, på grund av skolans öppning passerade vintertariffen. 4 tusen 139 ytterligare resor, som realiserades med buss, tunnelbuss, järnvägssystem och sjöfart skapade kapaciteten för 763 tusen ytterligare passagerare. Polisens mobila skollag är redo för alla typer av säkerhetsproblem som kan uppstå framför och runt skolan.

Den första terminen i det nya läsåret 17 avslutas på januari 2020 fredag. 18-22 kommer att hållas i november, 2019 och 20-31 kommer att hållas i januari 2020. Den andra terminen 3 startar från februari 2020 måndag och 19 kommer att slutföras från juni till 2020 fredag.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 4. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Anbudsinfordran: Fiberoptisk kabel som ska köpas

  Januari 30 @ 14: 00 - 15: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar