KARDEMİR tillverkar stål av hög kvalitet för fordons- och försvarsindustrin

kardemir tillför värde till sin höga produktportfölj
kardemir tillför värde till sin höga produktportfölj

Karabük Iron and Steel Works Inc. (KARDEMİR) framgångsrikt producerade 4140 (42CrMo4) stålspole av hög kvalitet som främst används inom fordons- och försvarsindustrin.

KARDEMİR har skapat en separat arbetsgrupp för att utveckla stålkvaliteter för fordons- och försvarsindustrin och påskyndade sin forsknings- och utvecklingsverksamhet med FoU-avdelningen och lägger till en ny stålkvalitet i sin produktportfölj. Vårt företag, som tillverkar 4140 (42CrMo4) kvalitetsstål som används inom fordons- och försvarsindustrin och maskintillverkningssektorer för produktion av olika slitstarka delar, realiserade också den första kommersiella försäljningen av denna nya produkt.

Med en mycket flexibel produktionsinfrastruktur anges att de har förmågan att producera olika stålkvaliteter med högt mervärde i Çubuk Kangal valsverk. Hüseyin Soykan sa att de prioriterade målen i 4140 (42CrMo4) kvalitetsstål som produceras i spolform och erbjuds till den kommersiella marknaden är att förhindra import.

Soykan sade att 4140 (42CrMo4) kvalitetsupprullad stålproduktion är en del av styrelsens mervärde produktionsproduktion, produktdiversificering, direkt export och tillväxtorienterad strategi, sade Soykan att dess huvudmål är att bidra till lokaliseringsverksamheten inom försvars- och bilindustrin. Turkiet produktion av den nya produkten i ett begränsat antal turkiska industrin representerar mer upplevt lycka att ha tjänster som erbjuds vårt företag vd Dr. Hüseyin Soykan ”Först och främst gratulerar jag alla mina kollegor. Jag önskar att vår nya produkt kommer att vara till nytta. Å ena sidan försöker vi påskynda våra innovativa processer och förbättra våra tekniska och programmeringsmöjligheter samtidigt som vi lär oss behoven och förväntningarna från alla relevanta organisationer inom offentlig och privat sektor. Som ett resultat av dessa ansträngningar har vi introducerat många nya stålprodukter av hög kvalitet med högt mervärde på marknaden. I denna process kommer vi att fortsätta skapa värde för våra intressenter samtidigt som vi ökar våra positiva bidrag till vårt lands utrikeshandel. ”

Loading ...

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar