DHL 50 är grundare av Fast Air Transport Industry

grundare av sektorn för snabb lufttransport
grundare av sektorn för snabb lufttransport

DHL 1969, grundat av tre vänner som startade i 50 med idén att överföra lastfartygs lastdokument med flyg i handbagaget. firar sin ålder. Som representant för innovativ logistik i ett halvt sekel har företaget varit banbrytande inom branschen idag och fortsätter att underlätta global handel med sitt nätverk i 220-landet och regionen.

Strax efter att Neil Armstrong satte foten på månen, utvecklade Adrian Dalsey, Larry Hillblom och Robert Lynn en revolutionerande idé om att överföra fraktdokumentation med flyg i handbagage. Detta innebar att tullförfarandena för lasten kunde börja innan fartygen anlände till sin destination, och därmed förkortade väntetiderna i hamnen avsevärt. Idén markerade också början på en helt ny industri, internationell snabbflygning och DHL: s unika resa.

50 Deutsche Post DHL Group, som har blivit ett av de ledande logistikföretagen i världen idag, arbetar för att underlätta människors dagliga och privata liv med sina innovativa logistik- och transportlösningar. John Pearson, VD för DHL Express, är företagets 50 och den snabba lufttransportindustrin. I sin bedömning av

Olarak Som företag är vi glada över att vi har haft en varaktig inverkan på sektorn med många tjänster vi hittills har utvecklat. Vi testar och implementerar innovativ teknik i hela leveranskedjan för att göra leverans- och leveransprocesser så effektiva som möjligt och för att stödja våra anställda i deras affärsuppförande. Förutom att använda augmented reality och robotlösningar i leveranskedjan är jag stolt över att ha hittat nya sätt att leverera särskilt till svåråtkomliga leveransområden. Till exempel tillåter vår autonoma DHL-paketdrone oss att leverera snabb medicinering till en avlägsen ö vid Victoriasjön, och en kund i Kina får regelbundet viktiga dokument två gånger om dagen. Dessutom har StreetScooter, som vi utvecklat och producerat på egen hand, gjort det möjligt för oss att ta de första stegen för att lösa de problem som logistiksektorn och miljöskyddets framtid står inför.

Pearson: "I år planterar vi totalt 1 miljoner träd över hela världen"

Påpekar att Deutsche Post DHL Group också har spelat en ledande roll inom miljöskyddet, berörde Pearson nollutsläppsmålet i 2050 och sade: ”Vi har satt denna viktiga milstolpe för vår grupp både med de ambitiösa delmål som vi har satt oss för året 2025: Zero Emission X 2050 inom ramen för vår hållbarhetsstrategi. Jag är övertygad om att vi kommer att kunna nå det framgångsrikt tack vare de många kampanjer och evenemang som lanserades som en del av vårt årsdag. 50. Vi organiserade många evenemang i många länder inom ramen för våra årsfirande. För oss var dock det mest slående evenemanget under året Bryan Adams trädplantningskampanj som en del av ”Shine A Light” -turnén, som vi åtföljde honom som hans officiella logistikpartner. Tillsammans vill vi ta en exemplifierande inställning till klimatskydd; I samarbete med Bryan Adams, Arbor Day Foundation, Plant-for-the Planet, WeForest och Taking Root, lovade vi att plantera ett träd för varje såld konsertbiljett. I år planterar vi en miljon träd över hela världen. ”

Lassen: “50. En av de viktigaste investeringarna i våra år i Turkiet "

DHL Express Turkiet VD Claus Lassen, började de verksamhet i 1981 i Turkiet och sade 38 de har år av historia "Sedan starten som främjare av världshandeln, vi ansluter Turkiet till världen. Företaget exporterar erbjuder nästan heltäckande produkter och tjänster för att göra det så enkelt som att göra affärer i Turkiet. Dessutom är vårt företag globalt 50. år vid en tidpunkt när firandet, Vi är glada att kunna utföra en av de viktigaste investeringarna i Turkiet. Vi planerar att öppna vårt nya verksamhetscenter på Istanbul Airport, som totalt är en investering på 135 miljoner och som håller på att byggas.

DHL: s 50 år

DHL, 2019 1969 är företagets grundande av tre entreprenörer i San Francisco på 50. Nytt år. DHL bröt formarna i den traditionella leveranssektorn med en nyskapande ny tjänst som utesluter byråkrati för att leverera dokument med flyg på kort tid. Sedan dess har DHL vuxit till en global familj av DHL-företag med nästan 220 tusen anställda i landet och regionen och täcker hela utbudet av logistik- och leveranskedjestjänster. DHLs kundcentriska och lösningsdrivna kultur 380 har varit innovationsbränslet under hela året; Från DHL 50, en av de första ordbehandlingsdatorerna i världen, från DHL Group till Deutsche Post DHL Group, StreetScooter, ett specialdesignat, elektriskt vänligt miljövänligt leveransfordon Hedef DHL, med sitt åtagande att uppnå N 1000 gruputsläpp från gruppen fram till 2050. fortsätter att leda logistikbranschen.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.