5 tusen 266 når Kina-Europa

gin antalet tågföretag mellan Europa nådde tusen
gin antalet tågföretag mellan Europa nådde tusen

Antalet godstågstjänster mellan Kina och Europa nådde 5 tusen 266 under årets första åtta månader. 25 procent ökning jämfört med föregående år, tågtjänsten, var en viktig kommersiell pelare i Belt-Road-projektet. Tågtjänster föredras eftersom de är tre gånger snabbare än havet och kostar en femtedel av flygtransporten.

Godstågstjänsten mellan Kina och Europa, som startade sin verksamhet i 2011, utvecklas med stor hastighet. Enligt uttalandet från China State Railway Group var antalet godstågstjänster mellan Kina och Europa under årets första åtta månader 5 tusen 266. Under hela förra året var denna siffra 6 tusen 300.

Enligt de uppgifter som företaget tillkännagav 2 tusen 845 tusen 250 tusen standardstorlekstransportcontainer tillverkad från Kina till Europa, 2 tusen 421 resor gjorda till Europa, 210 tusen containrar gjordes.

Sino-europeiska godståg är tre gånger snabbare än sjöfarten üyor Det är mycket efterfrågat eftersom flygtransporter kostar ungefär en femtedel. I 2011 växte antalet tåg, som bara var 17, mycket snabbt när 2018 nådde 6 tusen 300.

Den kinesiska-europeiska järnvägstjänsten, en viktig pelare i Belt-Road-projektet, förväntas växa ännu snabbare under de kommande åren när handeln mellan de två regionerna ökar. (Kina International Radio)

jag gerçekgünde

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.