Franska järnvägsarbetare lämnar jobb mot pensionsreformen

franska järnvägsarbetare avslutar pensionsreformen
franska järnvägsarbetare avslutar pensionsreformen

Franska järnvägsarbetare som motsatte sig reformen som regeringen vill genomföra i pensionslagen har lämnat sina jobb. Som ett resultat av anställdas agerande inträffade störningar i tågtjänsten.

I Frankrike slog järnvägsarbetare att överge den reform som regeringen avser att minska, till exempel avskrivningar vid pensionering och gradvis återkallande av pensionsåldern från 62 till 64. Anställda som slutade jobbet efter kallelsen från General Workers 'Union CGT och South Ray Sud Rail Union, till vilken järnvägsarbetarna är medlemmar, protesterade regeringens pensionsreform i Paris.

Som ett resultat av protesterna kunde vissa intercity-tåg och tunnelbanetjänster inte realiseras. Användningen av specialverktyg för medborgarna att resa med tillkännagivandet av strejken i förväg har lett till att trafiken stängdes.

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.