FIATA Diploma Education Graduate

fiata diplomutbildning gav examen från fjärde klass
fiata diplomutbildning gav examen från fjärde klass

FIATA Diploma Training, organiserad av International Transport and Logistics Service Producers Association (UTİKAD) med stöd av Istanbul Technical University Continuing Education Center (İTÜSEM), gav sina kandidater den fjärde terminen. 16 september 2019 30 tog sina deltagande examensbevis från de behöriga namnen på sektorn med en ceremoni som hölls på RadissonBlu Hotel Şişli på måndag.


Herr Şadan Kaptanoğlu, ordförande för styrelsen för BIMCO och İMEAK sjöfartsavdelning vice ordförande för styrelsen för Istanbul Chamber of Commerce Münür Üstün och TEDAR styrelseordförande Tuğrul Günal höll ett öppningstal vid öppningsceremonin för UTİKAD Emre Eldener, "UTİKAD Vi är stolta över att ge våra fjärde examen i år. Jag gratulerar alla som ägnar sin dyrbara tid åt denna dyrbara utbildning. ”

International Transport and Logistics Service Producers Association (UTİKAD) fortsätter att bidra till den turkiska logistikbranschen. 150 land där cirka 10 miljoner människor är anställda ansökte 40 tusen dragande organisatör och logistikföretag som representerar internationell transport Works Arrangörer Federation of föreningar i många länder av Fiat FIATA Diploma in Education gav nyutexaminerade enligt UTIKAD tak i Turkiet. 30-deltagare 16 som avslutade FIATA Diploma Training arrangerad av UTİKAD med stöd av İTÜSEM 2019 September XNUMX fick sitt examensbevis vid ceremonin som hölls på RadissonBlu Hotel Şişli på måndag.

Framgångsrikt slutfört FIATA Diploma Training, 30 deltagare fick examenceremonin. Nur Esin, tidigare ledamot och fd generalsekreterare för UTİKAD styrelse Arif Davran, vice ordförande för UTİKAD styrelse Cihan Yusufi, ledamot i UTİKAD styrelse och flyggruppens arbetsgrupps ordförande Mehmet Özal, ledamot i UTİKAD styrelse och vägarbetsgruppsordförande Ayşem Ulusoy, styrelse för UTİKAD Ledamot och ordförande i den maritima arbetsgruppen Cihan Özkal, styrelseledamot i UTİKAD och ordförande för järnvägsarbetsgruppen Ekin Tırman, styrelseledamot i UTİKAD Serkan Eren, styrelseledamot i UTİKAD Barış Dillioğlu, UTİKAD General Manager Cavit Uğur, ITU Business Administration Fa Fakulteten för industriell teknik och FIATA Diploma Education Coordinator Assoc. Dr. Förutom Murat Baskak och FIATA Diploma Training Trainingers, BIMCO styrelseordförande och İMEAK Ship of Chamber Vice ordförande Chamberadan Kaptanoğlu, Istanbul Chamber of Commerce styrelsemedlem Münür Üstün och TEDAR styrelseordförande Tuğrul Günal hedrade också deras deltagande.

Emre Eldener
Emre Eldener

"Jag gratulerar alla deltagare"

I sitt öppningstal sade UTİKAD-ordföranden Emre Eldener, X 30-kompisen som tog examen, offrade verkligen sin speciella tid i nästan ett år varje lördag och kom till dessa klasser. Det var en skyldighet att delta, ett visst betygsgenomsnitt. De tillbringade verkligen sin tid här, med undantag för sina jobb. Under ledning av Murat,

här har vi kommit till slutet av ett år där vi har ett mycket bra sammanträde och mycket tillfredsställande resultat. Jag gratulerar våra deltagare. ”

Följande ordförande för UTİKAD Eldener, ITU: s fakultet för ledningsavdelningen för industriell teknik och FIATA Diploma Education Coordinator Assoc. Dr. Murata President erbjöd denna omfattande utbildning hans tack vare UTIKAD lyckats föra samman logistiksektorn i Turkiet. Grattis till deltagarna som slutförde det utmanande och långsiktiga träningsprogrammet, Assoc. Dr. Murat Baskak sa, bu I år hade vi chansen att göra vår utbildning mer produktiv. Jag hoppas att nästa år blir det ännu bättre. Våra deltagare tilldelades FIATA Diploma och ITU Logistics Expertise Certificate. ” Baskak betonade att FIATA Diploma Training skiljer sig från andra logistikutbildningar när det gäller innehåll, och uttryckte också tillfredsställelse med sektorns intresse för utbildning och feedback från deltagarna.

Kontakta Turgut direkt
Kontakta Turgut direkt

"UTBILDNING HAR ALLTID MELLAN VÅRA PRIORITETER"

Turgut Erkeskin, Senior Vice President för FIATA som inledde sitt tal genom att betona vikten av yrkesutbildning i professionell affärsverksamhet, sa: FI FIATA, den största icke-statliga organisationen för logistikbranschen världen över, har verkat för utvecklingen av sektorn sedan 1926, året det grundades i Wien. FIATA, som varje år organiserar en global världskongress och gör det möjligt för sina intressenter att diskutera problemen, utvecklingen och förutsägelser relaterade till sektorn; Samtidigt i många FN-organisationer; FN: s konferens för handel och utveckling är en konsult vid UNCTAD och FN: s kommission för internationell handelsrätt. FIATA har också arbetat för att etablera en sektör global industristandard lojistik inom logistik sedan starten och har skapat olika dokument och former för detta ändamål. Tidigare representerar dessa dokument, som i hög grad bidragit till att underlätta internationella börser, ”tradition och förtroende” i världen. det kommer att fortsätta att vara mycket viktiga verktyg i världshandeln i framtiden. Turkiet är medlem i UTIKAD genom detta utbildningsprogram tillämpar deltagande dig ", sade han.

Erkeskin uppgav att de deltagare som har slutfört FIATA Diploma Training Program också är delaktiga i FIATA-strukturen Itibaren Från och med idag, å ena sidan, samtidigt som de fortsätter att arbeta för att utveckla dina företag med examensbeviset av denna länge etablerade organisation; Å andra sidan kommer du också att stödja denna globala dröm om FIATA, vars huvudsakliga syfte är att iştiril uppnå en viss standard för servicekvalitet i alla länder inom logistik ”. Med ditt examensbevis, som tar dig ett steg före dina konkurrenter och anses giltigt i 150-landet, kommer du att veta att du är en representant för detta värdefulla uppdrag från FIATA vart du än går. Jag önskar att den här utbildningen, som jag är glad över att se att intresset fortsätter att öka varje år, kommer att vara din största stödjare för var och en av er på din nästa sektorsresa. ” I slutet av sitt tal förmedlade Erkeskin deltagarna hälsningar och gratulationer från FIATA-president Babar Badat.

Ceremoniens öppningstal fortsatte med ordföranden för BIMCO och İMEAK Chamber of Shipping Vice ordförande Şadan Kaptanoğlu och TEDAR ordförande Tuğrul Günal. Oğlu Logistics är en absolut fråga för mig, sade Kaptan Kaptanoğlu, ordförande för styrelsen för BIMCO och vice ordförande för styrelsen för İMEAK sjöfartsavdelning. Jag betonade vikten av logistikbranschen i varje ögonblick i mitt affärsliv. En framgångsrik utveckling av sektorn i denna riktning och det faktum att en internationell utbildning tillhandahålls av UTİKAD i vårt land är också en källa till stolthet för oss. Jag gratulerar er alla ”.

TEDAR-ordföranden Tuğrul Günal betonade den nära kopplingen mellan supply chain management och logistikbranschen, och sade under det senaste året har man vidtagit åtgärder för viktiga samarbeten mellan TEDAR och UTİKAD. Vi tror att dessa steg är av stor betydelse för våra sektorer. Som president för TEDAR hade vi chansen att träffa deltagarna för första gången i år inom FIATA Diploma Training Program. Jag deltog i föreläsningen för Emre Eldener, ordföranden för UTİKAD, som gästdeltagare. Vid denna tidpunkt upplevde jag personligen hur framgångsrik FIATA diplomutbildning är. Jag gratulerar alla deltagare. ”

Costa Sandalci
Costa Sandalci

"EN MYCKET Vacker dag för hela USA"

Tidigare ordförande för UTİKAD och FIATA-ledamot Kosta Sandalcı delade sina tankar med deltagarna vid ceremonins öppnande. Anger att serveras i många år Fiata Sandalcı "ska ges denna utbildning i Turkiet under taket UTIKAD en separat källa till lycka för mig. Jag tror att denna värdefulla utbildning kommer att gynna alla deltagare ara.

Efter inledningsanförandena deltog Emre Eldener, ordförande för UTİKAD, utbildare för FIATA diplomträning som deltog i ceremonin, Piri Reis University University of Economics and Administration Sciences Department of International Transportation and Logistics. Instruktör Atiye Tümenbatur, tidigare ledamot och tidigare generalsekreterare för UTİKAD styrelse Arif Davran, styrelseledamot i UTİKAD och MNG Airlines markhanteringsdirektör Serkan Eren, styrelseledamot i UTİKAD och chef för Armada Maritime Services Cihan Özkal, tränare och konsult Ahmet Aytoğan, UTİKAD riskhanteringschef Pınar Kapkın, SCHENKER ARKAS Istanbul-filialchef Mahfi Kızılkaya, TEDAR ordförande Tuğrul Günal och UTİKAD'ın Tidigare ordförande och FIATA Hedersmedlem Costa Sandalci gav "certifikat för uppskattning". Emre Eldener, ordföranden för UTİKAD, som också bidrog till FIATA Diploma Training som tränare, fick certifikatet för uppskattning från Kosta Sandalcı.

Kontakta Serkan direkt
Kontakta Serkan direkt

SERKAN EREN NAMED EN ÅRENS BÄSTA TRÄNARE ”

I år var det en annan första i examenceremonin. Efter utbildningen bestämdes 'Årets bästa tränare' som ett resultat av instruktörsutvärderingarna från deltagarna. UTKAD styrelseledamot och MNG Airlines Ground Operations President Serkan Eren fick årets certifikat yüksek bästa tränare i 2018 - 2019 utbildningsperiod för FIATA Diploma Training. Eren, som kom till scenen bland deltagarnas applåder, fick sitt certifikat från Emre Eldener, ordförande för UTİKAD.

"Jag är lycklig att komplettera en mycket äganderätt"

Kandidaterna fick sina examensbevis från presidenten och ledamöterna i UTİKAD styrelse, före detta ordförande för UTİKAD Costa Sandalcı och Ayşe Nur Esin, tidigare ledamot och tidigare sekreterare för UTİKAD styrelse och generaldirektör Cavit Uğur i UTİKAD. Efter att ha avslutat FIATA Diploma Training med den första examen uttryckte ProSMT Elektronik Logistics Manager Nalan Akbaş Sonkaya sina känslor. Sonkaya; FI Jag tror att den FIATA diplomutbildning jag har stött på när jag forskade för att förbättra mig själv är en stor chans för min karriär. Jag vill gratulera UTİKAD och İTÜSEM, de behöriga namnen på logistiksektorn och våra utbildare, eftersom de kan bära en sådan värdefull utbildning till vårt land. Jag är verkligen glad att ha slutfört den här utbildningen ..

Avslutningsfirandet avslutades med en cocktail efter ceremonin.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar