ESTRAM 5 för att köpa permanenta arbetare

estram kommer att göra permanent arbetskraft
estram kommer att göra permanent arbetskraft

Eskişehir Metropolitan Municipality ESTRAM 5 har meddelat ett permanent rekryteringsmeddelande. Enligt tillkännagivandet 1 spannmålssystem för signalering av underhåll och reparation kommer 4 mekaniskt underhållsreparatör att användas. Arbetstagarnas status är permanenta arbetare kommer också att uttryckas.

Enligt meddelandet kan endast manliga kandidater ansöka om den mekaniska underhållsreparatören vars kvot är 4. För att mekaniskt underhålls- och reparationsarbetare ska rekryteras från åtminstone gymnasieexaminerade kan de som är akademiker på yrkeshögskolor ansöka.

Ansökningar om tillkännagivandet som tillkännages av ESTRAM Light Rail Systems Transportation Industry Company of Eskişehir Metropolitan Municipality kommer att lämnas in personligen. Tidsfristen för inlämning är 30.09.2019.

Eskişehir Metropolitan Municipality 5 för permanent rekryteringsmeddelande KLICKA HÄR.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar