Asfalterad väg till Yedikuyular Ski Center

asfaltväg till yedikuyular skidort
asfaltväg till yedikuyular skidort

Kahramanmaraş Metropolitan Municipality Yedikuyular Ski Center, särskilt i artären som ger tillgång till Bertiz-grannskapet började asfaltarbeten.


Inom ramen för metropolitens vägbyggnad och reparationsarbeten startade asfaltarbeten på Yedikuyular Road. Lag anslutna till avdelningen för vetenskapsfrågor en tid i regionen utförde fyllningsarbeten. För att förhindra kollaps på vägen avlägsnades gammal asfalt och påfyllning och komprimeringsprocess utfördes. Därefter gjordes rutten klar för asfalt genom att lägga material.

2 tusen 400 meterrutt

Yedikuyular Ski Center och Bertiz stadsdelar som ger tillgång till 2 tusen 400 meter asfaltarbeten började i områden där fyllningen är klar. Fen Vi har börjat arbeta med asfalt i de regioner där våra fyllnings- och packningsprocesser är slutförda. 2 tusen 400 meter lång och 14 meter bred artär kommer att färdigställas på kort tid. Må vår stad bli bättre ”.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar