Skadekrav på Bosphorus Bridge efter jordbävningen i Istanbul

Anmälan om skador på halsbron efter jordbävningen i Istanbul
Anmälan om skador på halsbron efter jordbävningen i Istanbul

IMMoglu Ekrem Imamoglu, Silivri-baserad jordbävning efter storleken på 5.8 AKOM'a passerade. Imamoglu, som vill komma förbi medborgarna i Istanbul och de omgivande städerna, sa att jordbävningen var en varning. Emamoğlu betonade att jordbävningen är en nationell fråga som borde mobiliseras och sade: ”I Istanbul har vi identifierat ett nytt insamlingsområde för jordbävningar under 800 under den senaste 1 månaden. Det är redo, det finns det inte. Vi kommer att göra deras förberedande arbete. De flesta av dessa är i de centrala distrikten i Istanbul. Den minsta 500 kvadratmeter i centrum av Istanbul, dessa resultat kommer faktiskt att eliminera en stor brist. ” Imamoglu sa att bilderna som cirkulerar om Bosphorus Bridge på sociala medier inte återspeglar sanningen, så låt oss överföra mycket information om Bosphorus Bridge. Motorvägar intervjuades. Det var en brygga. Bilden av piren gör att det ser ut som att det är något fel. Inga problem. Byggnadsställningar tas också bort. Om det finns ett problem, kommer vi att informera våra medborgare här ”.

Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), tog en andetag vid katastrofkoordinationscentret (AKOM) efter jordbävningen 5.8 i Silivri, som orsakade rädsla i Istanbul och de omgivande städerna. Imamoglu delar den första informationen han fick med pressmedlemmarna, 2 avgav ett annat uttalande. Imamoglu sa i sitt första uttalande:

ÜK TACK VI VI KAN INTE TAPA ”

Siliv Vi upplevde en jordbävning i storlek 13.59, hel timme 5.8 utanför Silivri vid Marmarahavet. Jag önskar att alla mina landsmän i Istanbul ska komma förbi. Vi är på IMM Disaster Coordination Center (AKOM). Tack och lov, vi har inga skadade. Det rapporteras inga allvarliga skador till oss. Vi fick lite meddelande om byggnaderna. Avcılar och Sarıyer 2-minareter i de övre delarna av tippningen av byggnadsnedrivningarna utanför tippningen var ogrundade. Det här är nyheterna som gör oss lyckliga. Jordbävningen är en verklighet i Istanbul och naturen. Vi vet alla att jordbävningen inte dödar människor ensamma utan försummelse dödar. Problemen i byggnaderna som inte är förberedda för jordbävningar orsakar dödsfall. Gud förbjuda. Jag hoppas att vi kommer att ingripa tillsammans i Istanbul. ”

“VI FÖRBÄTTAR RISKETS BEVISNING”

”Vi tror att vi alla är vaksamma om jordbävningen för året 20, men tyvärr stör antalet riskfyllda byggnader i Istanbul oss alla. Detta är ett av de fält som vi startade så snart vi tillträdde. Jag sade att mobilisering är en fråga om nationalitet, att vi måste sätta oss ner och prata om denna process tillsammans och att vi måste göra denna process med de högsta nivåerna i vår kommun och stat utan att göra några eftergifter. Vi är på samma punkt idag. Naturligtvis kommer vi att göra denna förberedelse. Vi kommer att utveckla katastrofmedvetenhet. Vi har seriös utbildning. Vi håller på att avsluta ansökan för att förbereda katastrofberedskapen i Istanbul. I Istanbul har vi upptäckt ett nytt insamlingsområde för jordbävningar under 800 under de senaste 1 månaderna. Det är redo, det finns det inte. Vi kommer att göra deras förberedande arbete. De flesta av dem ligger i de centrala distrikten i Istanbul tills de når Fatih, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Kadıköy och Üsküdar. ”

IZ VI HAR FÅTT ALLMÄNT VARNING ”

”Idag har vi fått en allvarlig varning. Vi är ansvariga för att utvärdera denna varning från nationen. Ingen tvivlar på att vi som IMM kommer att fullfölja vårt uppdrag med största beslutsamhet. Vi är för närvarande vaksamma med alla våra vänner på AKOM. Oavsett om det är IGDAS, ISKI eller andra dotterbolag, är vi redo att ingripa helt i processen. Vi kommer att ha möten med mina vänner om utvecklingen och experter om jordbävningen. Då möter jag dig och informerar dig. ”

İK VI HAR INTE KOMMER TILL NÖDLIG NIVÅ I KOMBATERING AV JÄRKKVÄCK

İmamoğlu delade också följande information i sitt andra uttalande på AKOM:
Imiz Vår strävan fortsätter. Slutligen har vi inga glädjande olyckor. Några av meddelandena om byggnader är ogrundade och några av våra team arbetar på fältet. İSKİ och İGDAŞ lag är också i fältet. SCADA-teamet fortsätter att följa fältet. Vi vidtar försiktighetsåtgärder genom att stänga av gas i riskabla byggnader. Vi kommer att informera allmänheten om de tydliga resultat vi får. Detta är en viktig varning för oss. Istanbul, 17 augusti Efter jordbävningen 1999 uttrycktes beslutsamheten att bekämpa jordbävningen, men tyvärr har vi inte nått en tillfredsställande nivå nära 20-året. Jordbävning är ett nationellt problem i vår stad och vårt land. Därför bör alla träffas för att producera idéer, lösa problemet, vidta åtgärder i denna fråga. Kommuner, staten, alla måste ta ansvar. Det är ett område vi har varit för länge sedan. Vi sa omedelbart att vi borde sitta ner och prata med bordet

“VI BEHÖVER UTBILDNING”

Deprem Vi är medvetna om att vi måste ta med de nyligen samlade områdena för jordbävningsuppsamling till Istanbul mycket snabbt. De minsta 500 kvadratmeter, våra resultat i centrum av Istanbul kommer faktiskt att eliminera en stor brist. Dessutom finns det ett behov av en fullständig förändring av mentaliteten när det gäller verkligen stärkande strukturer och stadsförnyelse. Vi har en förberedelse för detta. Återigen i händelse av en katastrof behöver vi en utbildning som säkerställer att vi är beredda på högsta nivå. Vår förberedelse för denna fråga är klar. I samarbete med skolor och alla offentliga institutioner kommer vi att arbeta för att öka medvetenheten om hela samhället. Vi kommer att dela en ansökan med invånarna i Istanbul på uppdrag av en jordbävningsklar Istanbul. Det här är klart. Utan att slösa tid, utan att förlora sekunder, är det uppenbart att vi måste producera ett botemedel genom att överväga jordbävningen. ”

“IMM THAILAND UZ

Iz Vi är nu på AKOM. Särskilt träffade jag alla borgmästare i distrikten på den europeiska sidan kusten. Här fortsätter vi med våra beslut. Vi träffar också vår guvernör. Vi ser till att processen fungerar på det mest hälsosamma sättet med informationsflödet från både AFAD och oss. IMM på alert. Vi kommer att vara där för att tillgodose våra medborgares behov genom att skicka mobila bufféer i de områden där människor samlas. Experter arbetar med denna fråga. Vi vet att det finns en studie i Kandilli. Vi kommer att informera allmänheten i alla avseenden. Våra experter på jordbävningar fortsätter att arbeta med ämnet. ”

“JORDKVÄCKAN ÄR ISTANBULS OCH NATURS ÖDDA”

Im Eftersom det finns mycket information om Bosphorus Bridge, låt oss citera. Motorvägar intervjuades. Det var en brygga. Bilden av piren ser ut att det finns ett problem där. Inga problem. Byggnadsställningar tas också bort. Om det finns ett problem, kommer vi att informera våra medborgare här. Komma förbi det. Som sagt kommer vi att ta de mest grundläggande stegen för att lösa jordbävningen i Istanbul. Den stora jordbävningen är ödet i Istanbul och naturen. Jag hoppas att vi kan lösa Istanbul-problemen utan att uppleva det. Låt oss alla passera. ”

Loading ...

Järnvägsnyhetssökning

...

Var den första att kommentera

Yorumlar