175 miljon euro lån hittades för Istanbul Metro

miljoner euro lån för istanbul tunnelbanor
miljoner euro lån för istanbul tunnelbanor

Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling (EBRD), Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) och Societe Generale har kommit överens om att tillhandahålla totalt 175 miljoner euro för utvecklingen av tunnelbanelinjen i Istanbul.Enligt EBRD: s webbplats har EBRD godkänt lånet 20 miljoner euro för byggandet av en ny tunnelbanelinje i Istanbul, där 97,5 miljoner euro tillhandahålls av Societe General. Dessutom kommer Black Sea Trade and Development Bank också att tillhandahålla 77,5 miljoner krediter till projektet.

Nya Uskudar Cekmekoy, Kadıköy Tavsantepe och Marmaray förlängningslinjer

Üsküdar Çekmeköy av den nya linjen, som kommer att vara ungefär 13 kilometer lång, Kadıköy Det noteras att det kommer att bidra till linjerna Tavsantepe och Marmaray, och det planeras att transportera cirka 350 tusen passagerare. Det anges att den totala kostnaden för det nya tunnelbanelinjeprojektet i Istanbul är 410 miljoner euro.

EBRD Director för Turkiet, turkiska Arvid "EBRD: s stöd och Turkiet, jag är glad över att denna affär de kan erbjuda exemplariskt. Vi inledde detta avtal vid en tidpunkt då kommersiella banker var svåra att dra tillbaka. Detta visar att vi är en pålitlig partner i svåra tider.

EBRD stöder 2009-projektet genom ekonomiskt stöd med totalt 11,5 miljarder euro av 300. EBRD ger detta stöd för både myndigheter och privata företag.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar