Vilka broar och motorvägar är gratis under Eid al-Adha?

vilka broar och motorvägar
vilka broar och motorvägar

Medan förberedelsen av medborgarnas Eid al-Adha pågår är en av huvudfrågorna om broar och motorvägar är gratis. Är broar och motorvägar gratis under Eid al-Adha? Vilka broar är gratis?


Under semestern Eid al-Adha publicerades presidentens beslut beträffande fri passering av kollektivtrafiktjänster som utförs av kommuner och motorvägar och broar under generaldirektoratet för motorvägar, i officiella tidningen.

Enligt beslut som utfärdats av Turkiets president Recep Tayyip Erdogan underskrift, Eid al-Adha semester på grund 10 På lördag timmar från 00.00 (ansluts till fredag ​​och en lördag natt), med start 15 torsdag, augusti timmar tills xnumx'y "bygga betar-transfer" utom för projekt Motorvägar som ansvarar för generaldirektoratet för motorvägar och 07.00 juli Martyrs Bridge och Fatih Sultan Mehmet Bridge korsningar kommer inte att debiteras.

Inom ramen för samma beslut kommer 11 att vara gratis för kollektivtrafiktjänster som utförs av kommunerna och deras fackföreningar, anläggningar och företag med början från 00.00 på söndag (augusti, natten som ansluter lördag till söndag) fram till 14 på augusti onsdag.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar