National Express tåg från Eskisehir håll inte produceras i Turkiet

turkiyede nationella hastigheten inte produceras på andra ställen än tåget Eskisehir
turkiyede nationella hastigheten inte produceras på andra ställen än tåget Eskisehir

Eskişehir Chamber of Commerce (ETO), ordförande Metin Güler, talade om Eskişehirs Pulse-program: ”Eskişehir-namnet är i framgångsrangerna inom alla områden. Modern, modern och förståelig stad. Den har alla typer av infrastruktur. Jag tror att Eskişehir kommer att springa längre inom alla områden i framtiden. ”


Eskişehir Chamber of Commerce (ETO) Ordförande Metin Güler besvarade frågor från Ali Baş och Arif Anbar på dagordningen för Eskişehirs Pulse-program som sändes på ES TV. Genom att utvärdera den ekonomiska situationen efter valet sade Güler: ”Det finns en extraordinär situation i ekonomin sedan 2018: s 7-månad. Vi måste analysera denna extraordinära situation korrekt. Det har varit extraordinära situationer både i landet och i vår stad. Frågan handlade om hur vi ska hantera den stressande miljö som vi lever i och vi var tvungna att agera inom planen och programmet. Tyvärr erkänner inte ekonomin och affärslivet klyftan. Så länge du inte kan kontrollera och planera och hantera flödet har du problem. Naturligtvis, om vi utvärderar utvecklingen på kort sikt, var 10-månadsprocessen mycket tung och intensiv för oss. Både den höga växelkursen och det faktum att de turkiska pengarna har blivit mycket värdefulla, å ena sidan, den kaosmiljön, men vi är ett land som kan övervinna dem. Turkiska affärsmän, företagare, medborgare kan övervinna detta. Dessa senaste drag avslöjar detta. 4.25 räntesänkningar som initierats av statsbanker är mycket värdefulla. Jag kan säga att räntorna kommer att sjunka ytterligare på kort sikt. Denna förändring i valutakursen under de senaste åren är faktiskt ett hopp när det gäller hållbarhet. Den verkliga viktiga punkten här i den privata sektorn, de offentliga bankerna utanför bankerna måste också hålla jämna steg med detta system, denna brand i utländsk valuta slocknas. På kort sikt verkar nedgången fortsätta ytterligare. Om räntorna sjunker hoppas jag att våra företag kommer att investera igen tack vare den låga räntan och den stabila situationen i utländsk valuta.

Kämparområde

och utvecklingen i världen samt Turkiets Gul sade Eskişehir påverkas kraftigt, "Nu världen globalt. En situation i USA eller Europa påverkar oss. Du måste följa utvecklingen där och världens kontakt. Du kan inte hålla dig borta från dem. Naturligtvis följer vi och vi måste utveckla rörelser enligt det. Vi måste vara effektiva i vår region så att vi kan säga i världen. Detta är ett kampfält. Alla försöker få del av den stora kakan. Vårt lands egen dynamik gör allt för att övervinna detta. ”

DET STÖRSTA PROBLEMSARBETET

Utvärderingen av bostadspriserna i Eskişehir Güler sa: ”De offentliga bankernas ställning fick oss att komma igenom den här perioden lite lättare. Både Ziraat, Vakıf och Halk Bank hanterade denna process mycket bra med sina planer. Många städer har för närvarande bostadsbestånd. Inklusive Eskisehir. De institutioner och banker som bedriver verksamhet i den andra privata sektorn är skyldiga att hålla jämna steg med den, annars kommer de inte att kunna få del av denna tårta. Vi kommer att känna en snabb utveckling på bostadsmarknaden från och med nu. Vårt genomsnittliga 3 har nästan tusen medlemmar i byggbranschen. De har haft mycket smärta på sistone. Denna instabila period skedde också i bostadsförsäljningen under kostnaden. Priserna görs av sig själva, vi har ingen chans att producera det. Vi måste se framåt, inte de gamla. Det är faktiskt markkostnaderna som påverkar bostadskostnaderna mest. Vi måste utöka området. Han har fastnat just nu. Vi måste påskynda arbetet här. Produktionssektorn är aktiverad. Sysselsättning är vårt största problem nu. Detta återupplivas. Du kan inte producera om du inte konsumerar det. Om vi ​​kan titta på framtiden med hopp måste system utvecklas och vi tvekar att till och med tillgodose våra dagliga behov. Efter bildandet av detta system tror jag att ekonomin kommer att nå sina egna mål, ”sade han. Runt 2018 finns det en stängd verksamhet. 700 Mellan januari och juli öppnade kontoret runt 2019. Antalet stängda företag runt 800. 900-verksamheten har avslutats på cirka åtta procent. Tjänstesektorn tar en viktig plats. Vi ser en förändring inom bygg- och industriområden. Det finns nedskärningar. Vi har sett dem det senaste året. ”

2020 UTSTÄLLNING PÅ 10

Güler uppgav att de vill göra en kongressturism i Eskişehir och sa att de kommer att hålla tio mässor i 2020 och sa: te Vi har fyra mässor under de kommande fyra månaderna. 5 välkomnar cirka tusen gäster. Både TUYAP och olika företag har krav. Till exempel kommer järnvägssystemmässan att hållas i Istanbul och Izmir. För närvarande kan våra ansträngningar göra Eskişehir till järnvägssystemets centrum. Vi gör ett försök. Om järnvägsaktiviteten ska genomföras först i Eskişehir. I 2020 kommer detta att vara järnvägsmässan. Vi kommer att ha våra huvud- och dotterbolag både i Turkiet och utomlands. Vi träffar TÜLOMSAŞ både med Ankara-dimensionen och med internationella företag. Det måste finnas några mässor att namnge här. Det är för närvarande centrum för Eskişehir järnväg. Kontrollera beläggningsgraden för hotellen där under mässan. Här framgår skillnaden i en positiv takt. Detta är en social organisation. Tänk som en match. Vinsterna för de människor som arbetar i alla slags tjänstesektorer i staden ökade. Tusentals människor kommer till denna stad under mässan. Det är inte möjligt att detta inte skapar mervärde. Denna stad är älskad och ville bli besökt. Till exempel kongressturism. Det är mycket svårt att kongressen i andra städer i Anatolien. Men det är lätt här för om en stad har social utrustning händer det och det händer. Tjänstesektorn är en mycket viktig försörjningskälla för oss. Vi måste stärka detta genom att säkerställa dess hållbarhet. Eskişehir-namnet finns redan i framgången i alla fält, så det är mycket lättare att fylla i detta namn. Kongressturism kommer till ett mycket dyrt pris och detta är ännu mer fördelaktigt för oss. Modern, modern och förståelig stad. Den har alla typer av infrastruktur. Jag tror att Eskişehir kommer att springa ännu längre inom alla områden i framtiden.

KAN INTE FÖRPRODUKTAS FÖR ESKISEHIR

På tal om URAYSİM-projektet inom ramen för 11: s utvecklingsplan, sa Güler, därför tror jag att det finns två separata projekt. Nu flyttar du detta centrum hit, och på mycket kort tid kommer multiplikatorerna i detta centrum att vara ett ekonomiskt plus för denna stad. Om den nationella höghastighetståg som ska produceras från Eskisehir i Turkiet går det inte att produceras någon annanstans. Jag säger det alltid. Ta en titt på städerna som producerar höghastighetståg över hela världen. Det kommer inte ut om det inte finns en historia. Om du lämnar TÜLOMSAŞ och försöker producera det någon annanstans än noll, är det både slöseri med tid och en ekonomisk förlust. Låt URAYSİM, det nationella snabbtåget till fältet, låta organisationen utvecklas på detta sätt. Eskişehir får inte bara mycket migration utan utvecklas också ekonomiskt på kort tid. Men vi måste vara redo med infrastrukturen. Jag pratade om det vid ett möte med intresserade människor. Vi har inga uppgifter om anledningen till att YHT ska göras här. TÜLOMSAŞ gjorde detta, men vi behöver en rapport som avslöjar en tredje parts forskning. Jag tycker Eskisehir borde göra detta så snart som möjligt. Vi arbetar för närvarande med det. ”

YRKESKOMMITTÉ BÖR VARA MER AKTIVT

Güler uppgav att de borde berättas till medborgarna genom att utvärdera de professionella kommittéerna och sa: meslek Vi har professionella kommittéer i vår stiftelseskarta och detta måste bero på att systemet fungerar så här. Först och främst bildas yrkeskommittéer, varav styrelseledamöter bildas. Jag är medlem i utskottet innan jag väljs, så listan måste ha mitt namn. Vi har 40 professionella kommittéer här. De är alla olika affärsområden. Under är medlemmarna som gör affärer i olika sektorer nära 400. Frågan är min 2006-2020 strategiska plan för att göra de professionella kommittéerna mer aktiva. Kommittéerna planerar främst sina egna sektorer. De fattar några beslut. Vår plikt som styrelse är att försöka lösa de beslut som tas här. Hela informationsflödet kommer till oss därifrån. För att bli mer aktiva har vi säkerställt att besluten vid dessa möten överförs till de berörda institutionerna. Eftersom jag inte känner till deras problem bättre än de gör. Jag är inte en enda man, detta är fördelningen av uppgifter och demokrati. Nu planerar vi 2023. Tack vare dessa vänner kommer vi att göra detta när vi planerar. Vi båda volontär. Om du känner den känslan av tillhörighet blir du ännu mer produktiv gentemot den institutionen. Vi försöker göra detta mer förståeligt som företag. Jag bryr mig om stadgan. Det finns ett behov av att planera omedelbart. ”

Vi ser omvänt på händelserna

När han talade om den kontinuerliga utforskningen av gruvan i Eskişehir under den senaste perioden, sa Güler: ”Jag tror att vi ibland tittar på motsatt sida. Efter att ha gjort något kommer vi innan vi försöker skapa uppfattning. MKB-rapport mottogs på detta område. Det är nödvändigt att korrekt analysera vilken typ av skada detta kommer att orsaka befolkningen i regionen. Vi måste titta på det fysiska utrymmet. Jordbruksmark eller bördigt område bör titta på det. Som ett resultat, om det är en underjordisk gruva och värdefull, bör den tas bort. Dess miljöpåverkan, värde etc. måste bestämma och överföra till allmänheten. Eftersom saker börjar omvänt orsakar det sådana polemier. ”

EN FÖRSTA I gruvdrift

De första organisationer med anknytning till gruvdrift i Turkiet MEDSAN pratar om Guler, "Vi hade en första livet i gruvsektorn. Detta var vårt löfte och vårt projekt. Detta företag har satt standarden inom gruvsektorn i Turkiet. standard inträffade i Turkiet, men ingen nödvändighet. Så länge det finns ett sådant krav inom gruvsektorn, är ETO den enda platsen i gruvsektorn som utfärdar detta certifikat. Programmet och strukturen tillhör oss. Men naturligtvis finns det lagar och regler. Vårt certifikat betyder att den personen i den meningen är ackrediterad i den meningen att han kan göra det här jobbet. Vi exporterar dokument i 40-industrin. Om vi ​​inte gav dem skulle de åka till större städer och få detta dokument. Till exempel kommer jag att sälja begagnade fordon, om du säger att du öppnar ett galleri måste du få certifikatet kan du inte arbeta inom den här sektorn annars. Om en person till exempel inte kan få ett yrkesintyg kan han inte längre göra det jobbet. Detta har straffrättsliga sanktioner. Så vi gjorde denna investering. Ministeriet gick med på att ta våra normer och sa att jag kan tillämpa det. Annars skulle TÜKAK'ta inte göra det. Han kan ansöka om det på en annan institution som vi. Men vi Eskişehir har haft något att säga i denna fråga. Turkiet måste komma in så snart som alla i samband med det kommer att köra Eskişehir Chamber of Commerce. Företaget vill göra sina anställda mer kvalificerade och kommer och får utbildning och certifiering, sätter filen ver Expressions ingår.

Allt är inte klart

Güler utvärderade projektet att tilldela cyklar till de nyligen implementerade hotellen i Eskişehir och sa: ”Cykelförbrukningen har blivit mycket intensiv över hela världen. Det finns två sidor för detta, en sida är den privata sektorn, låt borgmästaren ringa härifrån. Låt oss öka våra fotomaterial. Men Eskisehir har en fysisk verklighet. Det finns densitet i mitten. Poängen vi tittar på är att hotell får avkastning från det så att vi får 700. Detta var också en marknadsföringstaktik och en säljpolicy på samma gång. Projektet fungerar nu bra. En organisation som gjorts vid bidraget. Vi har sätt att ställa in taxeter, tillgängliga. Men inte tillräckligt. Om antalet cyklar ökar bör våra kommuner förbereda sig för detta. Det är mycket värdefullt både vad gäller hälsa och transport. ” På tal om BEBKA, ett utvecklingsprojekt som täcker provinserna i regionen, sa Güler: ”BEBKA är en planerad utvecklingsbyrå i Eskişehir, Bursa och Bilecik. Guvernörer, kammarchefer, provinsrådsledare finns. Olika samtal görs varje år. För närvarande är 2020 schemalagd. Det finns inga pengar kvar i BEBKA eftersom det krävs fler projekt. Tack vare byrån slutför många företag sina brister. Pengarna används på rätt plats, det finns mynt kul. Güler konstaterade att den norra ringvägen borde göras väldigt brådskande och sa: "Vi har också en flygplats där vi inte kan flyga utomlands. Vi måste öppna de inhemska linjerna. Detta är inte en enda ben. Eskişehir borde vara en överföringsstation. Vi har alla typer av investeringar. Ibland tycker jag att jag borde driva denna plats med privat sektor logik. Det borde bli mer praktiskt. Allt är klart, men inga flyg. Den investeringen gjordes där. Vi kommer att förbättra det. ” (den Anadolugazete)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar