Vagnsexport till USA med TUDEMSAŞ och samarbete mellan privata sektorer

tudemsor och privat sektor i samarbete med exporten av vagnar
tudemsor och privat sektor i samarbete med exporten av vagnar

Sivas, med säte i 1939, 80 år har Turkiet gjort produktion och underhåll av järnvägsvagnar Machinery Industry Co., Ltd. (TÜDEMSAŞ) och företaget Gökyapı undertecknade ett protokoll för 80-fotens ledade containervagnsvagn som ska produceras. Vagnarna som ska produceras exporteras till GATX, ett internationellt företag som tillhandahåller vagnshyrningstjänster i många regioner i världen.


Ett protokoll tecknades mellan TÜDEMSAŞ och Gökyapı för gemensam produktion av Sggrs containervagn som ska exporteras utomlands. Representanter för GATX-företaget, som deltog i signeringsceremonin i TÜDEMSAŞ mötesrum, besökte fabriksplatsen före det undertecknade protokollet och gjorde undersökningar på vagnen i testfasen.

TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Başoğlu, som gav information om funktionerna i vagnen som ska produceras i samarbete med TUDEMSAS och Gokyapi, sa: Vår vagn kan ta med 80 26,39 fötter eller 24.700 4 fötter behållare åt gången. Den maximala hastigheten när den är fulladdad är 20 km per timme och den maximala hastigheten när den är tom är 2 km per timme. "

Mehmet Başoğlu sade att de är medvetna om hur viktigt det är för vårt land att producera, skapa mervärde, att bidra till sysselsättning och att exportera. Med detta protokoll kommer vi att underteckna Sivas Congress 100. 100 i 101-projektet för separat händelse. Jag tror att vi har bidragit som ett evenemang. Sivas Congress 100. På årsdagen och vårt företag 80. Jag vill uttrycka min ära och glädje för att förverkliga underteckningsceremonin för detta vagnstillverkningsprojekt som ska exporteras i. Jag önskar att vårt land, vår nation, TÜDEMAŞ, Gökyapı och GATX företag ska vara fördelaktiga.

Nurettin Yıldırım, ägare till Gökyapı, sa: ”Först vill jag tacka både GATX och dig. Jag hoppas att vi lyckas. Idag har vi genomgått en process som förrevision. Vi har några brister, men jag är säker på att vi kommer att korrigera dem och behaga våra kunder. Mer kommer att komma. Stödet från TÜDEMSAŞ-administrationen är mycket viktigt här. Jag tackar dig för ditt stöd ..

Återigen 2019, TÜDEMSAŞ och Gökyapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. mellan Tyskland för att producera 18 Megaswing-vagnar och 120-boggiexport till Österrike undertecknades ett protokoll.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

  1. grattis tudemsaşı och hans partner .. samtidigt tcdd vagnar underhållsarbete aksamamamlı

Yorumlar