Istanbul flygplats frisläppande från ministeriet för transport och infrastruktur

transport- och infrastrukturministeriet istanbul flygplatsbeskrivning
transport- och infrastrukturministeriet istanbul flygplatsbeskrivning

Ett uttalande släpptes om nyheten om minister Turhans svar från ministeriet för transport och infrastruktur på frågeförslaget till Istanbul flygplats.

Här är ett uttalande från ministeriet för transport och infrastruktur för Istanbul flygplats: det konstaterades.

I svaret på frågan fanns det ingen förklaring av Turhan att ”Istanbul flygplats byggdes på ett dåligt ställe”. Som framgår av svaret på frågeförslaget konstaterades det att en bra flygplats byggdes genom att rehabilitera ett fattigt område med gruvor, sand och lera stenbrott tidigare.

Istanbuls flygplats har konstruerats i full överensstämmelse med världsstandarder i alla avseenden, inklusive väderförhållandena för platsen och regionen det är etablerat i enlighet med International Aviation Organization (ICAO) regler.

Det finns också ogrundade påståenden om att flygplatsen ligger på fågelvandringsvägar och påverkar navigationen negativt.

Flygningar avleds över hela världen av många skäl, särskilt i ogynnsamma väderförhållanden. Antalet fällningar och avvikelser som upplevs i Istanbul flygplats på grund av ogynnsamma väderförhållanden och andra skäl överstiger inte på något sätt det som gäller liknande flygplatser i världen och är till och med lägre än i många internationella flygplatser.

På samma sätt, när Atatürk Airport och Istanbul Airport jämfördes, upplevdes 2018 passover-händelse på Atatürk Airport i april, maj, juni, juli totalt, medan bara 445 pass-händelse inträffade på Istanbul Airport under samma månader av 2019.

Dessutom inträffade i april, maj, juni och juli det totala antalet fågelattacker av 75 på Atatürk flygplats, medan det under samma månader av 2019 endast 14 fågelstrejker inträffade på Istanbul flygplats.

Istanbul flygplats, som är vårt iögonfallande och enorma investering i vårt land, ger ett betydande bidrag till vårt lands ekonomi och sysselsättning. Det är uppenbart att det inte är till nytta för den turkiska nationen att skapa en negativ uppfattning om flygplatsen, som följs av avund över hela världen.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar