TCDD-järnvägar och YHT-linjerna 2020

höghastighetstågslinjer kartan 1
höghastighetstågslinjer kartan 1

TCDD-järnvägs- och höghastighetståg (YHT) Karta Hat 2020 Uppdaterad: Republiken Turkiets statsjärnvägar TCDD-järnvägslinjer och 2020-hittills kartor som visar gränsen för Regionaldirektoratet för TCDD rayhaber.com'i. Det är möjligt att få mer detaljerad information om YHT Lines Map med Google Maps.


Statliga järnvägar i Republiken Turkiet på våra sidor delar vi med dig den aktuella kartan. Kartor utarbetas av TCDD och är kartor som visar nuvarande järnvägsrutter för 2019. Vi delar dessa kartor med dig på vår webbplats för dem som vill få information om järnvägar och lära sig vägarna. När TCDD publicerar kartor som visar nya järnvägslinjer kommer vi att dela dem med dig på vår webbplats.

Turkiska staten järnvägar MAP

Klicka på kartan för en högre upplösning.

TCDD REGIONAL DIREKTÖRS MAP

TCDD Istanbul 1. Område, Ankara 2. Region, Izmir 3. Region, Sivas 4. Region, Malatya 5. Region, Adana 6. Region och Afyonkarahisar 7. Regionala direktorat, inklusive 7 regionala direktorat, har en provinsiell struktur och tjänar med YHT-regionen i Ankara.

Den består av totalt 8 sektioner och regionerna där regionerna är ansvariga visas på kartan nedan: Vi delar också med dig kartan som visar gränserna för TCDD: s regionala direktorat.

Klicka på kartan för en högre upplösning.

TURKIET höghastighetståg (YHT) LINE MAP

Turkiets första i Ankara 2009 - 245 hans snabbtågslinjen mellan Eskisehir LKM, idag (februari - Per 2019) ingick i Konya och Istanbul och korsade mållinjen längden xnumxkm'y totalt. Turkiets höghastighetsjärnvägslinjer, byggandet av höghastighets tåglinjer och busslinjer som bär passagerare anslutningar vi delar med dig på kartan.


Klicka på kartan för en högre upplösning.

Ankara Istanbul höghastighetstågskarta: 9 hållplatser på Ankara Istanbul höghastighetståg bestämdes som Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze och Pendik. Ankara-Istanbul höghastighetståglinje kommer att integreras i Marmaray med förortslinjen i Pendik. Kontinuerlig transport kommer att tillhandahållas från Europa till Asien.

Ankara İstanbul YHT Teknisk information

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project, oberoende av den befintliga linjen 533 km lång 250 inkluderar byggandet av en ny höghastighetsjärnväg med dubbelspår, allt elektriskt och signalerat, för hastighet på km / h.

När projektet avslutats kommer Ankara-Istanbul att reduceras till tre timmar. Syftet är att öka andelen järnväg i persontransporter på denna rutt från 10 till 78. Ankara Istanbul High Speed ​​Line kommer att integreras med Marmaray för att tillhandahålla oavbruten transport från Europa till Asien. Med detta projekt, som förbinder de två största städerna i vårt land, kommer sociala, ekonomiska och kulturella utbyten mellan städer att öka och vårt land, som håller på att bli medlem i EU, kommer att vara redo med sin transportinfrastruktur.

Ankara İstanbul YHT-projektinformation

Projektet 8 består av separata delar;

 1. Ankara Sincan: 24 km
 2. Ankara High Speed ​​Train Station
 3. Sincan Esenkent: 15 km
 4. Esenkent Eskisehir: 206 km
 5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
 6. Eskisehir Inonu: 30 km
 7. Inonu Grand Vizier: 54 km

Ankara Istanbul höghastighetslinje Eskişehir - Sakarya Route

 • Vezirhan Köseköy: 104 Km
 • Köseköy Gebze: 56 Km
 • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project kommer att slutföras i två etapper. Projektets första etapp, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, togs i drift i 2009. Byggandet av Eskişehir Istanbul-linjen, projektets andra fas, fortsätter. Stiftelsen av Köseköy Gebze Stage lades på 28.03.2012.

Linjerna Sincan Esenkent och Esenkent-Eskişehir togs i drift.

TCDD Railways ruttkarta Frågor och svar

High Speed ​​Train (YHT) -biljett från TCDD-vägtullar tåg du kan få din biljett direkt från skötaren. För detta måste du gå till stationen eller stationen. från TCDD Tågbiljett Du kan ringa callcenteret för att ta emot. TCDD Call Center Telefonnummer 444 8233 så i termer av att vara mer permanent i åtanke 444 TCDD'Dr. För detaljer Klicka här .Elektroniskt passagerarbiljettförsäljningsreservationssystem, kort sagt, EMIS Med den här metoden kan du få din biljett online med ditt kreditkort till en rabatt. Om du vill lära dig att köpa tågbiljetter på Internet HÄR Du kan lära dig i detalj genom att klicka. För detaljer Klicka här .Ankara Eskişehir höghastighetstågplaner är följande. För detaljer Klicka här.

Ankara Eskişehir High School
Tåg
Nej
Ankara Avgång TILLTRÄDE Polatli Eskisehir ankomst tid
1 81051 06:40 06:58 07:22 08:07 1:27
2 81053 10:30 10:48 11:12 11:57 1:27
3 81055 15:00 15:18 15:42 16:27 1:27
4 81057 17:30 17:48 18:12 18:57 1:27
5 81059 20:20 20:38 21:02 21:47 1:27


Ankara Eskişehir höghastighetstågstationer är fyra:

 1. Ankara
 2. eryaman
 3. Polatli
 4. Eskişehir


Ankara Eskişehir höghastighetståg kör varje dag. Det är möjligt att utföra 5 flyg över denna linje. Dessutom ligger Ankara Eskişehir-linjen också. Ankara Eskişehir höghastighetstågslinje, som är en av 6 flygningar, är 13 han reser. För detaljer Klicka här.Res mellan Ankara och Eskişehir när tågstationer är i staden 1 timmar 27 minuter tar. Istället för att resa med det här tåget, kan du också välja Anlara Istanbul-linjen. Den passerar genom samma stopp på två flygningar. För detaljer Klicka här.Ladda Mer

sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser