TCDD-järnvägar och YHT-linjerna 2019

höghastighetstågslinjer kartan 1
höghastighetstågslinjer kartan 1

TCDD Railway Route och Höghastighetståg (YHT) linje 2019 Karta Uppdaterad: Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), det regionala direktoratet för turkiska staten järnvägar och järnvägslinjer 2019 uppdaterade kartor som visar Border rayhaber.comAt.


Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), den aktuella kartan för att dela dem med dig. Kartorna är utarbetade av TCDD och visar årets nuvarande järnvägsrutter 2019. För dig som vill få information om järnvägar och vägvägar delar vi dessa kartor med dig. När TCDD publicerar kartor som visar de nya järnvägslinjerna kommer vi att dela dem med dig på vår webbplats.

Turkiska staten järnvägar MAP

Klicka på kartan för en högre upplösning.

TCDD REGIONAL DIREKTÖRS MAP

TCDD Istanbul 1 Område, Ankara 2. Region, Izmir 3. Region, Sivas 4. Region, Malatya 5. Region, Adana 6. Region och Afyonkarahisar 7. Regionala direktorat, inklusive 7 regionala direktorat, har en provinsiell struktur och tjänar med YHT-regionen i Ankara.

Totalt består 8 av sektioner och följande karta visar de regioner som regionerna är ansvariga för:

Klicka på kartan för en högre upplösning.

TURKIET höghastighetståg (YHT) LINE MAP

Turkiets första i Ankara 2009 - 245 hans snabbtågslinjen mellan Eskisehir LKM, idag (februari - Per 2019) ingick i Konya och Istanbul och korsade mållinjen längden xnumxkm'y totalt. Turkiets höghastighetsjärnvägslinjer, byggandet av höghastighets tåglinjer och busslinjer som bär passagerare anslutningar vi delar med dig på kartan.


Klicka på kartan för en högre upplösning.

Ankara Istanbul höghastighetstågskarta: 9-stoppet på Ankara Istanbul höghastighetståg bestämdes som Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze och Pendik. Ankara-Istanbul höghastighetståglinje kommer att integreras i Marmaray med förortslinjen i Pendik. Kontinuerlig transport kommer att tillhandahållas från Europa till Asien.

Ankara İstanbul YHT Teknisk information

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project, oberoende av den befintliga linjen 533 km lång 250 inkluderar byggandet av en ny höghastighetsjärnväg med dubbelspår, allt elektriskt och signalerat, för hastighet på km / h.

När projektet avslutats kommer Ankara-Istanbul att reduceras till tre timmar. Syftet är att öka andelen järnväg i persontransporter på denna rutt från 10 till 78. Ankara Istanbul High Speed ​​Line kommer att integreras med Marmaray för att tillhandahålla oavbruten transport från Europa till Asien. Med detta projekt, som förbinder de två största städerna i vårt land, kommer sociala, ekonomiska och kulturella utbyten mellan städer att öka och vårt land, som håller på att bli medlem i EU, kommer att vara redo med sin transportinfrastruktur.

Ankara İstanbul YHT-projektinformation

Projektet 8 består av separata delar;

  1. Ankara Sincan: 24 km
  2. Ankara High Speed ​​Train Station
  3. Sincan Esenkent: 15 km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 km

Ankara Istanbul höghastighetståglinje, Eskisehir - Sakarya Route

  • Vezirhan Köseköy: 104 Km
  • Köseköy Gebze: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Ankara Istanbul High Speed ​​Train Project kommer att slutföras i två etapper. Projektets första etapp, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, togs i drift i 2009. Byggandet av Eskişehir Istanbul-linjen, projektets andra fas, fortsätter. Stiftelsen av Köseköy Gebze Stage lades på 28.03.2012.

Linjerna Sincan Esenkent och Esenkent-Eskişehir togs i drift.Järnvägsnyhetssökning

1 Kommentar

Yorumlar