Sivas Ankara YHT-projekt pågår

sivas ankara yht-projekt pågår
sivas ankara yht-projekt pågår

Turkiska transporttjänstens ordförande Mustafa Albayrak, Sivas, Ankara, på grund av ekonomiska skäl, till exempel höghastighetstågstopp i den offentliga informationsföroreningen, men ryktena är inte korrekta och regeringen fördelar det nödvändiga bidraget för höghastighetståg, sade han.

Även om det inte finns några investeringar på många ställen sa Albayrak att det inte finns några problem med höghastighetståget mellan Sivas och Ankara. Förhoppningsvis möts det efterlängtade snabbtåget Sivaslılar nästa år. Vi tänker inte bara göra persontransporter med höghastighetståg. Vi hoppas att vår stad blir en industristad genom att ta med råvaror som tas från europeiska länder till Sivas på kort tid. ”

Albayrak påpekade att höghastighetståg är mycket viktigt för att vända migrationen. Hızlı Hastighetståg är mycket viktigt för oss eftersom Sivas är en industristad. Arbetet går mycket bra. Vi följer verkligen noga. Vi är väldigt känsliga för att det har följt arbetena i samband med höghastighetståget som planeras att anlända till Sivas sedan 2005. De planerade studierna kunde inte genomföras på grund av diskussioner på marken. Det diskuterades om höghastighetstågstationen.

Just nu slösade vi vårt 5-år så att tågstationen kom hit och hit. Han startade höghastighetståg med oss ​​i Konya. 2 startade flygningar mellan Ankara och Konya under året. Expeditioner i andra provinser började när vi diskuterade några frågor. I år slutar arbetet mellan Yıldızeli Sivas. Kırıkkale Elmadağ-arbetet fortsätter snabbt. Det finns inga stopp vid byggplatserna. Utan hinder i år skulle höghastighetståget komma till Sivas. I år kunde vi inte nå höghastighetståget, men nästa år tror vi att höghastighetståget kommer till Sivas. Höghastighetståget är en stor komfort och bekvämlighet. Tack vare höghastighetståg finns det också aktivitet inom turism. Folk kommer till Sivas för att se den historiska skönheten kul. (sivasmemleket)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar