Fullständig kommentar från hissbranschrepresentanter till BTSO: s nya testcenter

företrädare för hissindustrin bts fullständig not till det nya testcentret
företrädare för hissindustrin bts fullständig not till det nya testcentret

Bursa Elevator Industrialists Association (BURSAD) medlemmar, BTSO implementerade av hissäkerhetskomponenterna testade på det mest pålitliga sättet. Testning och utvecklingscenter för hisssäkerhetsutrustning gjorde en översyn.

Bursa representanter hissindustrin, ministeriet för industri och teknik i de undertecknade protokollen för testning och inspektionstjänster till hissen branschens första och enda göra det i Turkiet, besökte Lift Säkerhetsutrustning Test och utvecklingscentralen. Ordförande för BTSO Machinery Council Cem Bozdağ, BTSO MESYEB General Manager Ramazan Karakök och BURSAD ordförande Gültekin Baki och medlemmarna i föreningen deltog i besöket.

"VILL KRAFT TILL SEKTOR ”

BTSO Machinery Councils ordförande Cem Bozdag, MESYEB inrättade test- och utvecklingscenter för hissäkerhetsutrustning är av stor betydelse för sektorns framtid, sade han. För bedriver tillverkning hiss företag i Turkiet innan konstaterar att det finns ett ackrediterat testcenter Bozdag "testet tog BCCI mesyeb av livet för hissen industricentrum kommer inte längre att lyfta produktionsföretag av testerna kan göras. Centret kommer att eliminera beroendet i sektorn utomlands och minska dess kostnader. ”

AD PRIDE AV VÅR SEKTOR Y

Gültekin Baki, ordförande för BURSAD, sade att det är en stor fördel för sektorn att implementera ett omfattande centrum som direkt kommer att påverka utvecklingen av hissektorn i Bursa. BCCI centrum startade sin verksamhet i MESYEB Care plats i Bursa, pekar på vikten av att upprätta för första gången i Turkiet "bursadan som i någon stad i Turkiet inte har ett centrum i detta sammanhang. Vi är stolta över vår sektor för de transaktioner vi har gjort genom att ansöka till organisationer utomlands. Vår sektor kommer att bli ännu starkare med arbetet i detta centrum ..

FÖRST TILL TURKIET

BTSO MESYEB General Manager Ramazan Karakök uppgav att de syftar till att utföra testerna på ett omfattande och kvalificerat sätt till en lägre kostnad med detta projekt. det första laboratorie-ID som ska testas. Det är också bland våra mål att skapa den tekniska nivån för test- och utvecklingslaboratoriet på en nivå där vi kan utveckla nationella och nationella mönster. ”

Aktuella auktioner

  1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

    Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
  2. Transport Ticketing Global

    Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
  3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

    Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
  4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

    Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
  5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

    Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar