YHT-biljettpriser och schema

marmaray-expeditionstiderna
marmaray scheman och scheman

YHT-biljettpriser och tidtabeller: 2019 Aktuella höghastighetsbiljettpriser Expeditionstider och expeditionstider: Höghastighetståg som underlättar våra liv inom intercity-transport fortsätter att ansluta olika städer, passagerare och kulturer. Höghastighetståg som betjänar olika städer med olika resegenskaper och vagnstyper är förberedda med stor hängivenhet och har höga tekniska egenskaper. TCDD Transportation erbjuder dig en omättlig resmöjlighet genom att snabbt integrera alla innovationer och teknisk utveckling på detta område.

Höghastighetståg, som låter dig nå staden på kortare tid än bilen och resa mer ekonomiskt, är indelade i tre kategorier: pulman, affärer och middag. TCDD Transport online biljett system efter att du har valt din taxa kan du välja vilken bil du vill resa. Eftersom det inte finns någon personbil för matbilen säljs inga biljetter till denna bil. Du kan äta i det här avsnittet och köpa mat från buffén.

Bussanslutningar

Bussar tas bort från Bursa, Antalya, Karaman av TCDD Transport för enkel transport till höghastighetstågslinjer från vissa städer. Närmaste stationsanslutningar är tillgängliga för att göra en överenskommelse på detta sätt och för att komma till expresståget från dessa städer. Dessa länkar,

 • Buss till Karaman - Konya High Speed ​​Train
 • Antalya - Konya High Speed ​​Bus Connection
 • Bursa - Eskisehir High Speed ​​Bus-anslutning

Höghastighetståg kan också dra nytta av olika rabatter. Dessa rabatter varierar mellan 20% och 50%.

 • Människor som köper biljetter från samma avgångs- och ankomststationer kan få 20-rabatter på höghastighetståg.
 • Människor mellan åldern 13 och 26 får 20% rabatt eftersom de är föremål för ungdomsrabatten.
 • Lärare från utbildningsdepartementet har rätt till rabatt på 20 oavsett om de är privata eller offentliga skolor. Dessa rabatter inkluderar huvudmän och biträdande chefer, universitets- och högskolakademiker, och lärare av turkisk nationalitet som arbetar i utlandet.
 • 20% rabatt tillämpas också på NATO: s militära officerare och experter som arbetar i turkiska väpnade styrkor.
 • 12-persongrupper eller 12-personliga gemensamma biljettköp har rätt till en 20-rabatt.
 • Passagerare mellan 60 och 65 år har en 20 rabatt rätt.
 • Passagerare över 65s ålder har rätt till en 50-rabatt.
 • Inhemska eller utländska pressmedlemmar har också rätt till 20% rabatt med korten utgivna av generaldirektoratet för publikationsinformation.
 • TCDD-personal och deras familjer (make / maka och barn) omfattas av en 20-rabatt.
 • Barn under åldern 7-12 får en 50 rabatt% e Barn under 7-åldern betalar inte om de inte reser i ett separat resesät.

16 juli höghastighetståg från 2019 (YHT)

 • Varje dag från Bilecik till Istanbul, 08.09-11.49-14.44-19.09,
 • Varje dag från Bilecik till Konya, 09.59- 15.18- 21.14,
 • Varje dag från Bilecik till Ankara 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

kommer att agera i formen.

Ankara Istanbul YHT

Ankara-Istanbul höghastighetståg driver en ömsesidig 6 varje dag mellan Ankara-Istanbul och Istanbul-Ankara. Ankara-Istanbul höghastighetståg som avgår från Ankara stannar vid Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, Izmir och Gebze slutar och anländer till Pendik om cirka 4 timmar och 15 minuter. Ankara-Istanbul höghastighetståg slutar inte vid några stopp vid vissa tillfällen av tågets ankomst kan det uppstå skillnader.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul Ankara YHT

Istanbul-Ankara höghastighetståg driver en ömsesidig 6 varje dag mellan Istanbul-Ankara och Ankara-Istanbul. Tåget från Istanbul Pendik anländer till Ankara via Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli och Sincan i 4 timme 15 minuter. Eftersom höghastighetståget Istanbul-Ankara inte slutar vid några hållplatser kan det finnas skillnader i tågets ankomsttid.

ISTANBUL ANKARA KLICKA FÖR MER INFORMATION OM YHT

Ankara Eskişehir High School

Ankara-Eskişehir höghastighetståg Det är en av hållplatserna på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Det är möjligt att utföra 5-resor genom denna linje. Dessutom ligger linjen Ankara-Eskişehir också. Ankara-Eskişehir höghastighetståg, som är en av 6-resor, gör 11-resor per dag. Eftersom den här tiden är kortsiktig finns det ingen matvagn i den. Eftersom tågstationerna är i staden tar resan mellan Ankara och Eskişehir cirka 1,5 timmar. I stället för att resa med detta tåg kan du också välja Anlara-Istanbul linje. Två passerar genom samma stopp.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir-Ankara höghastighetståg Detta är en av stoppen på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Det är möjligt att utföra 5-resor genom denna linje. Dessutom ligger linjen Eskişehir-Ankara också. Eskisehir-Ankara höghastighetståg, som är en av 6-flygningarna, gör 11-flygningar dagligen. Eftersom den här tiden är kortsiktig finns det ingen matvagn i den. Eftersom tågstationerna är i staden, ger den här gången passagerarna en mycket praktisk funktion. Resan tar i genomsnitt 1,5 timmar.

ESKİŞEHİR ANKARA KLICKA FÖR MER INFORMATION OM YHT

Ankara Konya YHT

Ankara-Konya High Speed ​​Train körs dagligen. Den genomsnittliga längden på dessa resor är 7 timmar och 1 minuter. Sincan och Polatli stannar. Du kan välja mellan två biljetter, standard och flexibel. 55-vagnstypen med höghastighetståg innehåller en 2 + 2 remskiva ekonomiklass och 2 + 2 remskiva business class. Den här tiden är kortsiktig, så det finns ingen vagn med mat.

Klicka här för mer information om ANKARA KONYA YHT

Konya Ankara YHT

Konya-Ankara höghastighetståg kör dagligen. Den genomsnittliga längden på dessa resor är 7 timmar och 1 minuter. Polatlı och Sincan slutar. Du kan välja mellan två biljetter, standard och flexibel. 55-vagnstypen med höghastighetståg innehåller en 2 + 2 remskiva ekonomiklass och 2 + 2 remskiva business class. Den här tiden är kortsiktig, så det finns ingen vagn med mat.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM KONYA ANKARA YHT

Konya Istanbul YHT

Konya-Istanbul High Speed ​​Train utför 2-flygningar per dag. Det sista stoppet på tåget är Istanbul Pendik. Genomsnittlig restid är 4 timmar och 20 minuter. Konya-Istanbul tågstationer är respektive Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit och Gebze. Du kan köpa flyg med två standard och flexibla biljettalternativ och 3 olika vagnstypalternativ. Tåget omfattar pulman ekonomi, pulman affärer, pulman affärsvagnar med mat.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM KONYA ISTANBUL YHT

Istanbul Konya YHT

Istanbul-Konya höghastighetståg kör 2-flygningar per dag. Det sista stoppet på tåget är Konya. Tåget fullbordar en resetid i genomsnitt 4 timme 20 minut. Istanbul-Konya höghastighetståg passerar genom Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir-stationerna respektive. Du kan köpa flyg med två standard och flexibla biljettalternativ och 3 olika vagnstypalternativ. Tåget omfattar pulman ekonomi, pulman affärer, pulman affärsvagnar med mat. Tågbiljettpriserna varierar beroende på vagntyper.

ISTANBUL KONYA YHT KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

Om du har några frågor kan du ringa TCDD Transport (444 8 233) eller du kan börja din biljett nu och njut av den här bekväma och privilegierade resan genom att köpa din biljett direkt till de mest ekonomiska priserna.

Giltig YHT för expeditioner från 16.07.2019-datum KLICKA HÄR

16 från juli 2019 för giltiga YHT-tåg- och bussanslutningar KLICKA HÄR

Att få höghastighetståg biljetter på nätet KLICKA HÄR

TCDD höghastighetstågskarta:

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar