70 Tusentals fordon passerade en dag vid brandutbytet slutfört

tusen fordon på brandmänens dag slutförde arbetet
tusen fordon på brandmänens dag slutförde arbetet

Şahin Şerifoğulları, borgmästare i Elazığ, fortsätter att genomföra projekt för att underlätta transportproblemen i staden, som hör till löftena före valet. Inom detta område började arbetena vid Fire Junction där cirka 70 tusen fordon passerar per dag slutfördes och förarna försågs med säker och bekväm transport.

Arbetet som inleddes vid brandkåren som ger stadens anslutning till den östra regionen och ökade trafikdensiteten med öppningen av Şehit Fethi Sekin stadssjukhus slutfördes. I korsningen med de verk som initierats av Elazığ kommuns direktorat för transporttjänster; geometriskt arrangemang, signalanläggning och gångväg.

För att göra trafikflödet mer regelbundet, flödande och säkert i korsningen mellan staden som ligger på korsningsvägen för många stadsdelar, realiserades en signaliseringsstudie som bekvämt kommer att avlasta trafikflödet i linje med korsningsegenskaperna och det geometriska arrangemangsarbetet som ger trafikflöde i olika riktningar.

Med avslutningen av de arbeten som inleddes vid Fire Crossing tillhandahölls en säkrare, mer bekväm och flytande transportmöjlighet.

Şahin Şerifoğulları, borgmästare i Elazığ, sade att de kommer att fortsätta att ta avgörande åtgärder för att producera snabba och effektiva lösningar för att underlätta transporten i staden och sa: uz Vi utför våra arbeten med beslutsamhet för att underlätta våra medborgares liv och förbättra kvaliteten. Som på alla livsområden är det bland våra prioriteringar att producera lösningar på trafikproblem i städerna och minimera problemen. Inom detta räckvidd har vi slutfört en serie nya arrangemang som vi har initierat vid Brandmänskorsvägen där 3 Boulevard och 3 Main Street är anslutna. Trafiken kommer att bli mycket säkrare och mer bekväm i denna region, och material och skador kommer att reduceras till den lägsta nivån. Vi arbetar med transport på många punkter i hela staden. Vi har gjort betydande framsteg i de transportprojekt som vi har meddelat före valet och slutfört några av dem. Förhoppningsvis kommer vi att kunna realisera alla våra projekt på kort tid och göra det möjligt för våra medborgare att göra transporter mer flytande, säkrare och bekvämare. ”

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar