President Seçer sätter stopp för studenternas väg

president secer stoppa studenternas väg
president secer stoppa studenternas väg

Under lång tid asfalteringsarbete, särskilt eleverna led stora missnöje av medborgarna, särskilt i distriktet Erdemli Mehmet Emin Yazar Street vägproblem, löstes på order av borgmästare Vahap Selector. Studerande och medborgare på skolan på gatan med gatan tog en lättnadssukt med slutförandet av studierna.


Fatih Yüncüoğlu, huvudansvarig för en privat skola, förmedlade eleverna på Mehmet Emin Yazar Street till president Seçer på en festival i Silifke. Efter instruktionerna från presidenten Seçer'in Vägbyggnadsunderhåll och reparation avdelningar, avslutade det vägrelaterade arbetet om tre dagar. Efter det att MESKİ-infrastrukturen i Koyuncu, Yüksek och Türbe Neighborhoods, har följaktligen lösningen som orsakats av asfalt, som inte har blivit kasserad under nästan 1-åren, lösts.

Borgmästare Seçer: yolu Detta är inte vägen till skolan "
Principal Fatih Yüncüoğlu uppgav att de hade stora problem med vägen och sa att X 1 var i lera i flera år. Vi satte upp en monter för främjande av vår skola på en festival i Silifke. Där mötte vi presidenten medan vi besökte stårna, vi sa att skolans sätt. Vår president, "Hur skolan inte skulle vara" han guidade oss till tjänstemän bredvid honom. Skolan byggdes om tre dagar. Tack så mycket. " Att slutföra vägen uppfyllde också medborgarna som sitter i de omgivande Yüncüoğlu-journalerna, Mersin Metropolitan Municipality Mayor Vahap Seçer'e tackade för vikten av utbildning.

Tack från boende i grannskapet
Nebahat Demir, som använder Mehmet Emin Yazar Street, understryker också att han hittade arbetena bra gjort och sa: "Vi gick i mycket damm och kom. Verken går väldigt bra, tack så mycket ".

Ali Akkuş, en av privatskolans administratörer, betonade att 1 har upplevt allvaret på denna väg i åratal som både skolelever, skollärare och de omgivande medborgarna. Tack så mycket för det här. Vi vill tacka vår president för hans ansträngningar på träningscentrets väg och för hans känslighet i denna fråga och vi önskar fortsätta hans studier ".


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar