Konya Ankara höghastighetstågbiljetter och schema

Ankara Konya höghastighetståg
Ankara Konya höghastighetståg

Konya Ankara High Speed ​​Train Ticket Schedules and Schedules: Konya High Speed ​​Train, ett av höghastighetståg som avgår från Konya, är ett projekt som gör livet lättare och sparar tid. Med detta tåg går 1 timme till 50 minut mellan Konya och Ankara. Speciellt höghastighetståg är mycket fördelaktigt och ekonomiskt för passagerarna som kommer att göra affärs- och utbildningsresor.

TCDD Transportation har använt alla typer av tekniska och moderna metoder i höghastighetståg och har lyckats integrera all teknik i sitt system i den här riktningen.

Konya-Ankara höghastighetståg kör dagligen. Den genomsnittliga längden på dessa resor är 7 timmar och 1 minuter. Polatlı och Eryaman stannar. Du kan välja mellan två biljetter, standard och flexibel. 50-vagnstypen med höghastighetståg innehåller en 2 + 2 remskiva ekonomiklass och 2 + 2 remskiva business class. Den här tiden är kortsiktig, så det finns ingen vagn med mat. Passagerare kan köpa biljetter från Pulman-typvagnen online.

Sitsstolar är ergonomiska, mjuka och säkerhetsbälten för passagerare att resa bekvämt och bekvämt. På detta sätt erbjuds både säker och bekväm resa till passagerare under hela resan.

Konya Ankara HHT-klockor

Konya har gjort regelbundna 7-flyg mellan Konya och Ankara varje dag.Konya YHT avgår från vissa hållplatser och avslutar en resa från Konya till Ankara inom 1 timme 50 minuter. Nedan är en tabell för dig där stationer Ankara Konya YHT-linjen avgår från stationen mer detaljerat.

(Gäller från 08.12.2019)

Konya Ankara YHT avgångstider
Konya Ankara YHT avgångstider
Ankara Konya YHT Specialerbjudanden
Ankara Konya YHT Specialerbjudanden

Som framgår, går höghastighetståget som går från Konya direkt till andra stationen om några timmar utan att stoppa. Du kan se detta från Konya-Ankara YHT-tågvägen från 09.15. Tåget går direkt till Eryaman-stationen utan att stanna vid andra stationen, Polatlı. På 22.05-tåget passerar tåget till Eryaman-stationen utan att stanna vid Polatlı och anländer till Ankara vid 23.49.

Bussar från både Konya och Ankara erbjuds passagerare som reser med höghastighetståg från Konya till Ankara. På så sätt kan passagerare enkelt gå till distrikten där de kommer att gå utan avbrott genom att använda dessa anslutningsbussar.

Konya Ankara höghastighetstågstationer

  • Konya
  • Polatli
  • eryaman
  • Ankara

Konya-Ankara höghastighetstågbiljettpriser

Konya-Ankara YHT-priser, som regelbundet kör 7-flyg mellan Konya och Ankara varje dag, börjar från 31 TL. Rabatter och möjligheter erbjuds av TCDD Transport specifikt för vissa ålders- och yrkesgrupper. Ansökningsmetoderna och diskonteringsräntorna för dessa rabatter listas nedan.

  • Medborgare över 65-ålder, barn i 7-12-ålder och barn i 0-6-ålder på begäran av en separat plats har rätt till en rabatt på 50%.
  • 13-26 ungdomar, lärare, medborgare i 60-64-åldersgruppen, pressmedlemmar, grupper som tar emot 12-biljett, TAF-medlemmar och passagerare som köper biljetter från samma station får en% 20-rabatt.
  • 0-6 barn, krigsveteraner och första graders släktingar, allvarligt funktionshindrade medborgare, statliga idrottare och första graders martyrer är gratis.

Giltig YHT för expeditioner från 08.12.2019-datum KLICKA HÄR

För aktuella YHT-tåg- och bussanslutningar sedan 08.12.2019 KLICKA HÄR

Att få höghastighetståg biljetter på nätet KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

2 Track / Pingbacks

  1. Höghastighetstågschema 2019 dagligen - RayHaber
  2. 2019 Aktuella höghastighetsbiljettpriser YHT Tidtabeller och tider - RayHaber

Yorumlar