Godsvagnar som produceras i Sivas skickas till Azerbajdzjan

godsvagnar som produceras i medium kommer att skickas till Aserbajdsjan
godsvagnar som produceras i medium kommer att skickas till Aserbajdsjan

Godsvagnarna som produceras i Sivas kommer att skickas till Azerbajdzjan. Produktionen startade för prototyp av 2 godsvagn. Om överenskommelse uppnås kommer 600-vagn att produceras. Om de vagnar som produceras av TÜDEMSAŞ klarar testen kommer intäkter på 36 miljoner dollar att erhållas från Aserbajdsjan.


TÜDEMSAŞ vice generaldirektör Mehmet Başoğlu sa att nu prototypen för 2 godsvagn har börjat produceras i Sivas.

Başoğlu sade att om de producerade vagnarna testades skulle de starta massproduktionen och sa, uz Vi väntar på ordningen på 600-vagnar som kommer att fungera på linjen Baku-Tbilisi. Efter undertecknandet av avtalet kommer den första etappen av 600-vagnen att produceras. Vi ser fram emot den gemensamma produktionen och teknisk informationsöverföring från TUDEMSAS Azerbajdzjan

Efter produktionen av godsvagnar planeras det att producera gemensam produktion med Azerbajdzjan, sa Başoğlu: 80 har tillverkat vagnar i åratal i Sivas. bilar som produceras av TÜDEMSAŞ kommer att fortsätta att verka i Turkiet och Europeiska järnvägs. Azerbajdzjan krävde 600 fraktprototyp från TÜDEMSAŞ för 36 miljoner dollar beställning. Vi arbetar för närvarande på godsvagnar. Efter att de prototyper som framställts framgångsrikt klarat testen kommer en överenskommelse att göras mellan de två länderna om vagnsproduktion. Under de kommande dagarna efter kontraktet undertecknas mellan Azerbajdzjan och Turkiet kommer att börja serieproducerade bilar i Sivas.

Baku-Tbilisi-Kars Railway projekt med Turkiet och Azerbajdzjan anslöts. Årliga 700-vagnar produceras på TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ kommer att starta produktion med dubbelskift med ny order. Därmed kommer ytterligare anställningar att tillhandahållas. TÜDEMSAŞ kommer att fortsätta att levereras till Polen, Österrike och Tyskland i år. ” (Sivasmemleket)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar