Arbetar i Adana Transportation Inc. Framträdande såg bankomater som bor i Aserbajdsjan!

adana transportnätverk ses som arbetar i bankautomaterna bestämda azerbaycanda
adana transportnätverk ses som arbetar i bankautomaterna bestämda azerbaycanda

Arbetar i Adana Transportation Inc. Framträdande såg bankomater som bor i Aserbajdsjan! Adana Metropolitan Municipality; Samtidigt som du försöker betala lönen till arbetstagaren, behåll de offentliga transportfordonen i tjänst, fortsätta produktionen av bröd och att betjäna Adana-folket i varje körfält, var det en stor överraskning att fastställa närvaron av bankomater som bor i Aserbajdsjan i Adana Transportation Co. Det finns till och med arbetare som verkar arbeta i samma företag och har inte kommit till jobbet i flera månader och som använder en speciell Mercedes när de anländer.

I Adana Metropolitan Municipality avslutas lönerna för de som får löner innan de kommer till arbetet, medan man försöker minska den stora ekonomiska bördan på kommunen och därigenom ge bättre service till Adana-folket. Det visar sig att problematiska rutiner gjordes som inte skulle beaktas tidigare.

Adana Metropolitan kommun Adana bor i Azerbajdzjan Transport A.Ş. bildas i 3 människor av turkisk härkomst och individer som försöker se sista månaden 4 verkade inte ens komma in Turkiet. Bankernas anställningsavtal upphörde omedelbart.

ARBETARE MED SÄRSKILDA MERCEDESİ

Å andra sidan kan 10-30-person för ett jobb som kan göras 40-XNUMX-person som verkar vara verksam i Transportation Inc. men bestämde sig för att företaget inte har slutat i flera månader och när det gäller närvaro av en person som visat sig använda ett speciellt märke av Mercedes-bil, har den blivit livslängd om ämnet och ett av de exempel som ökade den ekonomiska bördan på kommunen.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar