TÜVASAŞ Högskoleexamen Utbildningspersonal 26 Rekryteringsansökningar startade!

tuvasas högskoleexamen arbetsgivare rekryteringsansökningar startade
tuvasas högskoleexamen arbetsgivare rekryteringsansökningar startade

TÜVASAŞ har publicerat ett rekryteringsmeddelande. Turkiet i olika pozison att möta personalbrist inom TÜVASAŞ Enligt tillkännagivandet, som offentliggjordes på arbetsförmedlingen kommer att göra 26 personal i receptionen. Enligt det publicerade tillkännagivandet kommer inköpen att gälla för de kandidater som har normal status och måste vara minst gymnasieexamen.

I VARA POSITIONER FÖR PERSONALEN TAGAS?
Med den lediga personalen hos 26 över TÜVASAŞ İŞKUR, 3 elektroniktekniker, 4 elektrotekniker, 6 Rail Systems Mechotronic Technician, 8 Engine Testing Technician, 2 Painter-Metal och 3 Carpenter-tjänster.

VEM KAN SÖKA?
TÜVASAŞ kandidat för ovanstående läge, som Republiken Turkiet medborgare inte berövas offentliga rättigheter, ingen fällande dom för något brott, har genomförda 18 år, 33 år, men inte bra, efter att ha genomgått den utbildning för tjänsten Förvärv kommer att ske, tog han från gymnasiet eller motsvarande Studenten eller yrkesskola kandidater, för att uppfylla uppgiften med hälsoproblem, är manliga kandidater för militärtjänst eller militärtjänst inte relaterade till sådana villkor.

Växla att bli hjälpt!
Turkiet Wagon Industry Sök KPSS får inte göras med min bedömning av de sökande och etablera ayönte. Denna dragning kommer att överföras av İŞKUR enligt den slutliga listan över 06 från och med augusti 2019 datum 09: 00 och 10: 00 timmar kommer att hållas på TÜVASAŞ LOCAL.

APPLIKATIONER
Tillkännagivandet har publicerats på İŞKUR från och med 22 juli 2019-datum och de sökande måste lämna in sina ansökningar inom 4 dagar senast. referenser https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx Adressen kommer att genomföras. Nämnda skriv annonser för att nå en del av titeln ARBETSPLATS TÜVASAŞ TURKIET WAGON relaterade annonser som du kan nå genom att klicka på knappen SAMTAL. (İşinols till)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar