Turkiet kommer att vara logistikcentral moderna Sidenvägen

Turkiet kommer att vara logistikcentrum moderna sidenvägen
Turkiet kommer att vara logistikcentrum moderna sidenvägen

Turkiet kommer att vara Logistics Center of Modern Silk Road: Turkey, täckt järnvägsprojekt som sträcker sig från Kina till England, upprättande av logistikcenter 21. Nio slutförda centra kommer att ligga till grund för det dagliga 2-miljarderflödet av varor

"Asien och Europa i försöket återupplivandet av modern Silk Road korsningen ligger i Turkiet, 2 biljoner dollar logistikcenter ökat sina ansträngningar för att kontrollera flödet av handel. Cahit Turhan, minister för transport och infrastruktur, sade: dok Nio av 21 logistikcentra som planeras byggas inom detta räckvidd har tagits i drift. Vi avslutade också logistikcentra Mersin och Konya Kayacık. Kars logistikcenter är under uppbyggnad. Åtta av dem fortsätter anbuds-, projekt- och expropriationsarbeten. "

Minister Turhan, "One Generation One Road Project" inom ramen för det pågående arbetet med den moderna Silk Road MORGONBarış Şimşek. Turhan påpekade att det finns tre huvudkorridorer mellan Asien och Europa på den öst-västra vägen, nämligen norra, södra och mellersta korridorer. Hat Linjen, som kallas mittkorridoren och förbinder Centralasien och Kaspiska regionen till Europa genom vårt land, kallas Turhan. Det är av stor betydelse som en fortsättning på Silk Road. "

DAGLIG 2 BILLS BILDDOLLAR
Turkiets transportpolitik den centrala axeln Turhan uppgav att formade för att tillhandahålla en sömlös transportlinje till London från Kina ", Baku-Tbilisi-Kars järnvägen som en infrastruktur som kombinerar alla de sätt som når vårt land från Kina och Centralasien också är av stor betydelse. " Turhan uppgav att en järnvägslinje som sträcker sig från Baku till Kars är en viktig del av katedralen i Kaspien. Ticaret Idag har handeln mellan Kina och Europa nått 1.5 miljarder dollar per dag. Det förväntas att 5-6 kommer överstiga 2 miljarder dollar per dag under året. "

kalkon, världen händer logistik uss
kalkon, världen händer logistik uss

MEGA PROJECTS SKA SUPPORT
Minister för transport och infrastruktur Cahit Turhan, Kina kommer att ansluta den europeiska linjen, i detta sammanhang, Baku-Tbilisi-Kars järnvägslinje för att arbeta i full kapacitet. färdigställandet av vägar som kompletterar linjen är viktigt, sade han. Minister Turhan, sade: "Av denna anledning är Turkiet ett enormt projekt bedrivs inom fågeln är av stor betydelse för ett vägprojekt. Marmaray Tube Crossing, Yavuz Sultan Selim Bridge, North Marmara Motorway och Eurasia Tunnel, Osmangazi Bridge, höghastighetståg och höghastighetståg, norra Egeiska hamnen, Gebze Orhangazi-Izmir motorväg, 1915 Canakkale Bridge, Istanbul flygplats, såsom mega-projektet som tillhandahålls av denna korridor. Vi ökar fördelen och betydelsen. "

21 CENTER 9 öppet att fungera
Minister Cahit Turhan sa att UM Nine i 21 logistikcenter, som planeras byggas, började fungera. Vi avslutade också logistikcentra Mersin och Konya Kayacık. Kars centrum byggs. Åtta av dem fortsätter att anbuda. Varje investering vi gör kommer att göra vårt land till en logistikbas vid korsningen av öst-väst och nord-syd varorflöde, vars potential överstiger US $ X trillion. " Turhan sade att New Silk Road har en yta på mer än 2 tusen 4 km och 395 tusen km i linjeländerna, som passerar tio stater inom gränserna till Kina. Han Området som omfattas av 109 i mer än 60-länder i östra, centrala och västra Asien och centrala, södra och västeuropa har överskridit 40 miljoner kvadratkilometer, sade tur turhan. (MORGON)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar