TÜDEMSAŞ att revidera Talns Typvagn enligt behov

Tudemsas talns typ godsvagn kommer att revidera enligt behov
Tudemsas talns typ godsvagn kommer att revidera enligt behov

Nurettin Demirpolat, styrelseordförande i Demirpolat-koncernen, som har tio olika fabriker och ett logistikföretag på mat, besökte TÜDEMSAŞ för att diskutera revideringen av typen Talns-typ i enlighet med företagens affärsområden.


Nurettin Demirpolat, som besökte TÜDEMSAŞs generaldirektör Mehmet Başoğlu på sitt kontor, sade att de importerar upp till tusen ton 300 varje år och att de flesta av dessa varor transporteras med järnvägar. Demirpolat uppgav att lastnings- och lossningsprocessen skulle bli enklare om Talns Type godsvagnen som användes för spanntransporter reviderades i enlighet med behoven. Generaldirektör Mehmet Başoğlu uppgav att revisionen kunde göras på det mest lämpliga sättet genom att arbeta i enlighet med kraven.

Efter mötet åtföljdes de företrädare för företagen som utförde prov på vagnen av generalchef Mehmet Başoğlu samt biträdande chefer Mahmut Demir och Halil Şener och FoU-avdelningschef Eyüp Sultan Barış. Efter undersökningen och samrådet beslutades två olika typer av lossningssystemansökan att testas.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar