Pamukkale Flygningar blir säkrare

Bomullsflyg i slottet blir säkrare
Bomullsflyg i slottet blir säkrare

Pamukkale Flygningar kommer att vara säkrare: Denizli Metropolitan Municipality, ett annat bidrag till turismens liv i staden är undertecknad. Denizli Metropolitan Municipality-byggnaden, Pamukkale-luftballongflyg, paragliding och lätta luftfordon tilldelas för att garantera säkrare och kontrollerade flygningar.

Denizli Metropolitan Municipality, som har gjort stora bidrag till denizliens utbildning, kultur, sport, sociala och ekonomiska liv, genomför en annan studie som kommer att bidra till stadens turistliv. I detta sammanhang är det ordinarie mötet i Denizli Metropolitan Municipality i juli 2. Samgåendet gjordes under ordförandeskapet borgmästare Osman Zolan. 31 på föredragningslistan. artikeln i storstadsregionen Pamukkale i Akköy i byggnaden "Slot Service Center" för att användas som en fri fråga diskuterades. Ministeriet för transport och infrastruktur Generaldirektoratet för civila luftfart, Denizli Governorship, Denizli Metropolitan Municipality, Pamukkale Municipality och Cappadocia University, undertecknad av protokollet undertecknat mellan det tidigare Akköy-kommunen, byggnaden av den tidigare distriktsguvernören i Akköy. Slot Service Center etableras.

Säkerhetsåtgärder kommer att vidtas

Med inrättandet av centrumet kommer varmluftsballongen i Pamukkale, turismparadiset Denizli, mycket lätta flygplan och motoriserade och icke-motoriserade paraglider att vara mycket säkrare och mer kontrollerade. Anläggningen ska säkerställa samordning av flygningarna i Pamukkale-regionen och många säkerhetsåtgärder som meteorologiska bedömningar, statistiska data, flygöverensstämmelse, kontroll av luftrumsbruk, paraglidingstandarder.

Denizli kommer att få fler aktier från turismen

Denizli storstads kommun borgmästare Osman Zolan påminde om att storstads kommun har genomfört många projekt för att öka mångfalden av turism i staden och uppmärksammade den ballong och paraglidingsturism som snabbt har ökat i Pamukkale-regionen de senaste åren. Borgmästare Osman Zolan uppgav att flygningar kommer att ske på ett säkrare och kontrollerat sätt med centrum som ska etableras och sade: "Vi kommer att fortsätta att stödja alla steg som ska vidtas för att göra vår ubåt få fler aktier från turismen. Må det vara lyckligt och lovande. "

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar