Mevlana Underpass Works startade

Mevlana underpass studier startade
Mevlana underpass studier startade

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter att arbeta för att ge tröst till stadstransporterna. Spårvagnslinjen Akçaray, som vunnit medborgarnas tillfredsställelse, kommer att utvidgas till Kuruçeşme-regionen av Mevlana kommun som genomförs av Mevlana Underpass har börjat. Tunnelbanan kommer att byggas under Mevlana Junction på Izmit D - 100 Highway.

REMOVALERING AV RÅDAR STARTAD
Inom ramen för Mevlana Underpass kommer räcken på anslutningsvägen till den sektion där spårvagnslinjen passerar, att börja demonteras. Som en del av projektet kommer utgrävningsarbeten för den nya vägen att startas och markförbättringsarbeten kommer att fortsättas för att förlänga den befintliga spårvagnslinjen till Mevlana Underpass.

18 METER LÄNGD
I de verk som ska realiseras vid Mevlana Junction, kommer den befintliga tunnelbanan att rivas och en ny 18-mätare längd 6 meter höjd och 9 halv meter bredd kommer att byggas. I den nya underkanten, 895 kubikmeter färdigbetong, 90 ton ribbstärkande stål, tusen kvadratmeter parkett, 2 tusen 500-mätare, 6 tusen 100 ton asfalt och 500 meter automatisk räcke.

MEVLANA korsning kommer också att ordnas
Inom ramen för spårvagnslinjen som ska nås från skolområdet till Beach Road kommer passagen att ges till Kuruçeşme framför Kocaeli Gümüşhaneliler Foundation via D - 100 Highway. Inom ramen för tunnelbanaverken kommer olika arrangemang att göras i grenarna av D - 100, sidovägen och Mevlana Junction.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar