Karamürsel torget utbyte

Karamursel stadskorsning kommer att hållas
Karamursel stadskorsning kommer att hållas

Union of Municipalities of Marmara och Kocaeli Mayor Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel Distriktsordförande och besökte Karamürs kommun. Borgmästare Büyükakın, som kom tillsammans med distriktsorganisationen och tackade organisationens medlemmar för deras arbete under valperioden, undersökte Karamürsel City Square Bridge Junction som var ett av de viktiga transportprojekt som genomfördes av Kocaeli Metropolitan Municipality efter besöket. Borgmästare Büyükakın sa: "Vi kommer att genomföra Kent Square Bridge Interchange och göra det tillgängligt för allmänheten."

"Vår verkliga kraft kommer med våra organ"
För det första besökte ordföranden för AK-partiet Karamürsel Recep Demirel och administrationschefen Büyükakın i sitt tal här 31-marsvalet genom att visa stora ansträngningar att tacka igen medlemmarna i organisationen, president Büyükakin, "Vi hade en upptagen valprocess. Ditt arbete har gått, tackar dig än en gång. Vår verkliga styrka kommer från våra organisationer. Vi är inget av oss själva. Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet för honom och hans administration, sade Kar presidenten för det nationalistiska aktionspartiet Karamürsel.

"Vi kommer göra mer som vi kan"
AK Party Karamürsel-organisationer, "Våra ögon på fältet, gör våra ögon", säger president Büyükakın, "Jag vill att du ska förmedla de brister och förslag du stöter på på fältet. Vi kommer alltid att vara på fältet och bland våra medborgare. Vi kommer att arbeta hårt tillsammans utan tvekan i vår kontakt med våra medborgare. Vi kommer att göra vårt bästa i Karamürsel distriktet. Vi kommer att utföra byggandet av Karamürsel City Square Bridge Junction, som är av särskilt intresse för stadens centrum. Processen att begära uppdragstagaren att säga upp kontraktet fortsätter. När denna process är klar, kommer vi som Metropolitan Municipality att fortsätta vår väg snabbt.

"VI VIL GÖR MER VIKTIGT TILL SOCIAL MUNICIPALITET"
AK-partiet Kocaeli Provincial kvinnors grenpresident Serpil Yılmaz, nationalistiska partiets rörelseparti President Çetin Öksüz, AK-partiets distrikt Kvinnors grenpresident Gülsüm Ekin, ungdomsföreträdare Honor Gökakın träffade också borgmästare Ismail Yildirim, borgmästare i Karamursel. , "Karamürsel distriktet kommer att vara värdiga projekt med distrikts borgmästare kommer att tjäna allmänheten. Vi kommer att ge större betydelse för socialkommunen samtidigt som vi genomför tekniska projekt ". Besöken slutade efter minnesfotografier som tagits till minne av dagen.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar