Förklaring angående funktionshindrade och medföljande handikappade Istanbul-kort

Ibbden funktionshindrade och medföljande funktionshindrade kort
Ibbden funktionshindrade och medföljande funktionshindrade kort

På grund av protokollet som undertecknats mellan hälsovårdsministeriet och Istanbuls storstads kommun, "Invalid" och "Accompanied Disabled" måste Istanbulcards registreras i hälsovårdsministeriet före viseringsprocessen.

Inom ramen för protokollet som undertecknades mellan hälsovårdsministeriet och Istanbuls storstads kommun bekräftas de handikapprapporter som lämnats in till BELBIM, ett av IMM-medlemsförbunden, för en gratis Istanbul-kortansökan, genom hälsovårdsministeriets e-rapport och system för nationella funktionshinder.

Informationen från ägarna till Istanbulkart kommer att besvaras genom detta system och som en följd av undersökningen kan den giltighetsperiod som Istanbulkart kan användas kostnadsfritt bestämmas utifrån rapportdatum och rapportens giltighetsperiod.

Våra funktionshindrade som har bekräftats vara giltiga funktionshinder kommer att informeras om användningen av gratis kort i Istanbul via sms. Efter det inkommande sms-meddelandet måste alla visumbiljetter fyllas i genom att trycka på İstanbulKarts BILETMATİK.

Medborgare som inte kan skicka visumanvisningar till İstanbulkartlar måste söka på sjukhuset där de får handikapprapporten och bekräfta att deras rapporter är registrerade i hälsovårdsministeriets relevanta system.

När informationen i rapporten har kommit in i hälsovårdsministeriets system av det aktuella sjukhuset, kommer våra medborgare till det närmaste Istanbulkart-ansökningscentret med originalet av sina rapporter och utgör en ansökan om visumansökan.
krävs.

Efter verifieringen av uppgifterna kommer Istanbulkart viseringsförfaranden att utföras.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar