Turkiets första inhemska bil i 'Revolution' återupplivade

revolutionen bil i Eskisehir återupplivar
revolutionen bil i Eskisehir återupplivar

16 1961 inleddes i juni och heldag 129 avslutade Turkiets första inhemska bil 'Car Revolution' ande återupplivas. Teamet bildat av Eskişehir Osmangazi University (ESOGÜ) studenter började producera bilar under namnet X Devrim26 “.

Devrim26 Lagkapten Furkan Çitilci; Devrim26s 2017 28 människor samlades för att delta i TUBITAK Efficiency Challenge-raserna, sa att det var ett projektlag. Lagkaptenen Furkan Çitilci, som berättade lagets namn och historia, nämnde att han köpte den första inhemska bilen från 24, som startade i juni 1961 och slutfördes i full 129 dagar. Den Çitilc; "Den här historien avbröts i 29 oktober 1961 på grund av motorfel i ett av fordonen, och det sades, ik Vi tillverkade fordon med ett konstigt sinne, och vi glömde att sätta bensin med det orientaliska sinnet." Emellertid är 1.400.000 TL-investeringarna i projektet tomma, pengarna går till skräpet och backstage som etablerades mot Revolutionen Car mot Revolutionary car togs bort till museet, ”sade han.

Çitilci sa att de ville se att revolutionens bil inte var på vägen utan på vägarna. "Förvarings av Gazi Mustafa Kemal Atatürk grundade Republiken Turkiet som vi turkiska ungdomar, för att flytta vårt land till mer avancerade nivåer, som bygger på våra i erfarenhet berättelser i 1961 att museets platsen för revolutionen bilen utan vi vill visa att i vägen för den inhemska turkiska bil. Vårt mål är att gå vidare till den ljusa framtiden genom att etablera en infrastruktur som har antagit den nationella teknikfarten för att nå ytterligare nivåer. Eskişehir Osmangazi University Devrim26 team som en av världens största teknikfestivaler i kategorin elektromobil Teknofeste genom att delta i vår egen motor design kommer att representera vår Eskişehir.

PROCENT VAR NATIONAL
Att säga att de kommer att göra projektet till en tradition; Layarak Genom att säkerställa kontinuiteten i projektgruppen strävar vi efter att producera 100 husfordon genom att bli centrum där innovation och FoU-arbete kommer att utföras. Vi kommer att sträva efter att producera och arbeta för ett land som tror när vi strävar, som tjänar som vi tror och lyckas när vi vinner. Devrim26 Teamledare Furkan Çitilci uppgav att de har gjort stora framsteg i sitt senaste projekt och att de vill ha stöd från alla segment för sina projekt. (BSH till - Samtida OZYAZICI)

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar