Eskisehir Ankara höghastighetstågbiljetter och schema

Ankara Konya höghastighetståg
Ankara Konya höghastighetståg

TCDD Transport ger dig möjlighet att använda tiden mellan städer med höghastighetståg och högkvalitativa tåg. Eskişehir och Ankara, som ligger mellan dessa städer, använder höghastighetståg intensivt och aktivt, särskilt eftersom det finns två stora städer och de har en stor befolkning. Speciellt med tanke på Eskişehirs och Ankara studenters kapacitet är detta system mycket användbart och tidsbesparande för eleverna. Eskişehir-Ankara höghastighetståg Detta är en av stoppen på Eskişehir-Istanbul-Ankara-linjen. Totalt är det möjligt för passagerare att utföra 5-resor på denna linje. Eskisehir-Ankara höghastighetståg, som är en av 6-flygningarna, gör 13-flygningar dagligen. Eftersom den här tiden är kortsiktig finns det ingen matvagn i den. Eftersom tågstationerna är i staden, ger den här gången passagerarna en mycket praktisk funktion. Du kan lätt komma till stadsbussarna och så vidare. Passagerare kan överföra till deras destination genom transport. Resan tar i genomsnitt 1,5 timmar.

Alla typer av behoven hos passagerarna i tåget beaktades och det var till syfte att vädja till alla med personvagnar med olika standarder. Tåget omfattar Pulman Business och Pulman Economy-säten. Passagerare kan köpa biljetter av vilken typ som helst online. Med online-biljettköpsprocessen, som är en av de faciliteter som TCDD Transportation erbjuder, kan du välja din vagntyp online, bestämma din plats och slutföra din biljettköpsprocess genom att betala biljettpriset oavsett tid och plats.

Hur många timmar med höghastighetståg från Eskişehir till Ankara?

Höghastighetståget från Eskişehir till Ankara tar mellan 1,5 och Eskişehir till Ankara. Tåget startar sin första resa från Eskişehir på 06.20 och startar sin senaste resa vid 21.10. Nedan finns en detaljerad tabell för tågets avgångstider.

(Gäller från 08.12.2019)

Eskişehir-Ankara
Tåg
Nej
Avresa från Eskisehir Polatli TILLTRÄDE Ankara ankomst tid
81052 06: 20 07: 09 07: 34 07: 50 1: 30
81054 10: 30 11: 19 11: 44 12: 00 1: 30
81056 13: 50 14: 39 15: 04 15: 20 1: 30
81058 17: 40 18: 29 18: 54 19: 10 1: 30
81060 20: 25 21: 14 21: 39 21: 55 1: 30

Eskisehir-Ankara höghastighetstågstationer

- Eskisehir

- Polatli

- Eryaman

- Ankara

Eskisehir-Ankara höghastighetstågbiljettpriser

Eskişehir-Ankara YHT biljettpriser är indelade i två som standard biljett och flexibel biljett. Passagerare kan köpa biljetter från vilken bil som helst. Samtidigt, enligt passagerarnas ålder och yrkesgrupper, erbjuder TCDD Transportation rabatter på sina biljetter. Passagerare betalar 43,50 TL för Pulman Business och 30 TL för Pulman ekonomiska biljett.

Eskişehir-Ankara höghastighetstågbiljettpriser varierar beroende på de vagntyper som passagerarna vill köpa biljetter och ålders- och yrkesgrupper som de är anslutna till. I genomsnitt varierar biljettpriserna mellan 24 TL och 50 TL. TCDD Transportpassagerare får rabattpriser beroende på ålder och yrkesgrupper som standard.

  • De personer som är berättigade till gratis biljetter består av barn mellan 0-6, krigsveteraner och första graders släktingar, svårt funktionshindrade medborgare, statliga idrottare och första graders släktingar.
  • 20-rabatterade passagerare, ungdomar i åldern 13-26, lärare som godkänts av MoNE (universitets- eller universitets akademiker etc.), medborgare i 60-64, gruppmedlemmar som får pressbiljetter, medlemmar av den turkiska försvarsmakten och rundtur gäller passagerare som köper biljetter från samma station.
  • 50-diskonteringsräntan gäller för passagerare, medborgare över 65, barn i åldern 7-12 och barn i åldern 0-6 på begäran.

Giltig YHT för expeditioner från 08.12.2019-datum KLICKA HÄR

För aktuella YHT-tåg- och bussanslutningar sedan 08.12.2019 KLICKA HÄR

Att få höghastighetståg biljetter på nätet KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

2 Track / Pingbacks

  1. 2019 Nuvarande höghastighets tågbiljettplan och schema - RayHaber
  2. Höghastighetståg - RayHaber

Yorumlar