2019 Ingen bro och motorvägskorsning

broar till slutet och ingen vandring till motorvägen
broar till slutet och ingen vandring till motorvägen

El, te, socker och naturgasvandringar till kraftverk, broar och motorvägar ledde till konvertering. State-run 15 juli och Fatih Sultan Mehmet broar och motorvägar till slutet av året kommer inte att ökas. I Eurasietunneln som drivs av den privata sektorn kommer vägtullarna inte att förändras.

HaberturkEnligt Olcay Aydilek'in nyheter; "Yavuz Sultan Selim och Osmangazi broar, Eurasia tunnel och Istanbul-İzmir och Northern Peripheral motorvägar byggdes av den privata sektorn med BOT-modellen. I dessa projekt bestäms vägtullarna enligt dollarkursen.

I Eurasietunneln förnyas vägtullar två gånger per år, 1 januari och 1 juli. Den stigande dollarkursen återspeglas i avgiften som en höjning.

Kommer 1 i Eurasiatunneln att öka vägtullarna i juli? HABERTURK, enligt uppgifter som erhållits från tillförlitliga källor nära verksamhetsbolaget, kommer vägtullarna inte att förändras. Befintliga avgifter kommer att fortsätta till slutet av året.

En annan viktig fråga är den statliga 15 julimartyren och Fatih Sultan Mehmet broar och motorvägtullar ... Staten kommer inte att höja vägtullarna fram till slutet av det här året.

I Ankara för en tid sedan, inom ramen för artırma ökade besparingar och intäkter ", togs det för att höja 2019-procenten av 23.73-omvandlingsfrekvensen för broar och motorvägar som ägs och drivs av staten. Frågan diskuterades vid ministeriet för transport och infrastruktur. Departementet såg inte denna ökning som "lämplig ve och tillåter inte tulländringar.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar