TÜDEMSAŞ är på väg att bli ett världs varumärke med sina godsvagnar

tudemsas är på väg till att bli ett världs varumärke med sina godsvagnar
tudemsas är på väg till att bli ett världs varumärke med sina godsvagnar

TCDD Transportation Inc. Generaldirektör Erol Arıkan och hans delegation besökte TÜDEMSAŞ och fick information om produktions- och reparationsstatus för företaget. Under överinseende av TÜDEMSAŞs generaldirektör Mehmet Başoğlu, TCDD Transportation Inc.s högsta ledning, som utförde inspektioner hos Wagon Production Factory och FoU-avdelningen, fick information om TÜDEMSAŞs produktions- och reparationsplan för år 2019.

Efter fabriksbesöket intervjuades generaldirektörerna för TCDD Transportation Inc. om TÜDEMSAŞs verksamhet i möteshuset. Vid mötet diskuterades diskussionerna om TSD-certifieringsarbeten på de vagnar som planeras att produceras under det kommande 2019-året efter att arrangemanget om försäljning av vagnar som företaget avslutade produktionen under 2-året diskuterades. Förutom de 6-typvagnar vars TSI-certifieringsprocess har slutförts, kommer de 4-typvagnar som är färdiga att färdigställa och de 3-typvagnar som är avsedda att vara färdiga certifieras under de följande åren och ingår i våra landets järnvägar.

General Manager för TCDD Transportation Inc. Erol Arıkan sa, Olarak As Transportation Inc. strävar vi efter att vara ett varumärke i världen. Vi försöker vara ett varumärke som är känt med sin kvalitet i världen med godsvagnar som tillverkas av TÜDEMSAŞ. Erek Han uppgav att de vagnar som produceras av TÜDEMSAŞ används i asiatiska länder och att de vill ha en röst i världen med de vagnar som planeras att produceras.

TÜDEMSAŞs generaldirektör Mehmet Başoğlu uppgav att TSI-certifieringsprocessen för de nya typvagnarna kommer att slutföras efter leveransen av de vagnar som har producerats för Transportation Inc. och att vagnsortimentet kommer att berika i våra lands järnvägar.

Förutom Erol Arıkan, generaldirektör för TCDD Transportation och Mehmet Başoğlu, TÜDEMSAŞs generaldirektör, Mahmut Demir och Halil Şener, vice verkställande direktör för TÜDEMSAŞ, och TÜDEMSAŞs toppledare, Mehmet Bayraktutar, chef för redovisnings- och finansavdelningen för TCDD Transportation Inc. Bekir Baş, biträdande chef för strategisk utvecklingsavdelning Yakup Aydoğmuş, regional koordinator Sönmez Sefercik och filialförvaltare.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar