TCDD-kommunikationslinje 444 8 233

TCDD-kommunikationslinjen
TCDD-kommunikationslinjen
Prenumerera  


TCDD-kommunikationslinje 444 8 233: Du kan ringa TCDD för att få information om tågtider, tågbiljetter och biljettändringar. Du kan ringa TCDD-telefonnumret om tågen och du kan när som helst göra många transaktioner med TCDDs kundtjänstrepresentant.

Tågbiljetter KONTAKTLINJE

TCDD Transport tågbiljett kontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş., ett dotterbolag till TCDD. Det inrättades efter lagen om järnvägens liberalisering och inrättades för att driva person- och godståg på TCDD-linjer. Sedan dagen grundades har det arbetat hårt för att öka andelen järnvägar inom person- och godstransporter. Istanbul, Eskişehir, Ankara och Konya höghastighetståg ökar dag för dag med nya uppsättningar.

tågbiljett telefonnummer tcdd kontakt
tågbiljett telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDSERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Tasimacilik, som ökar antalet passagerare varje dag på konventionella linjer, står också inför ett intensivt passagerarintresse för regionaltåg. Linjerna Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak är de linjer som har flest passagerare. TCDD-telefonnummer +444 8 233 XNUMX Du kan få all information om tåg från denna linje.

Med inrättandet av de nyetablerade logistikcentralerna, de organiserade industriländerna, anslutningslinjerna och Baku-Tbilisi-Kars järnvägsprojekt, gör företaget stora ansträngningar för att säkerställa att vårt land förtjänar sin förtjänta ställning inom järnvägstransporter.

TCDD KOMMUNIKATIONSTELEFON Du kan lära dig snabba tågtimmar på webbplatsen för TCDD Taşımacılık A.Ş. TCDD-telefonnummer är 444 8 233 och du kan få all information om tåg från denna linje.

TCDD WhatsApp Hotline

0507 321 82 33, skapad av TCDD, svarar direkt till meddelanden som skickas till WhatsApp-linjen och ger omedelbar respons på offentliga klagomål och förslag.

TCDD-kontakttelefon: 444 8 233

Var den första att kommentera

Yorumlar