TCDD-kommunikationslinje 444 8 233

TCDD-kommunikationslinjen
TCDD-kommunikationslinjen

Du kan få information om alla frågor som tågtider, tågbiljetter och biljettbyten genom att ringa TCDD-kontaktlinjen. Du kan ringa TCDD-telefonnummer angående tågen och göra många transaktioner när som helst med Free TCDD-kundservicerepresentant.

Tågbiljetter KONTAKTLINJE

TCDD Transport tågbiljett kontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş., ett dotterbolag till TCDD. Det inrättades efter lagen om järnvägens liberalisering och inrättades för att driva person- och godståg på TCDD-linjer. Sedan dagen grundades har det arbetat hårt för att öka andelen järnvägar inom person- och godstransporter. Istanbul, Eskişehir, Ankara och Konya höghastighetståg ökar dag för dag med nya uppsättningar.

tågbiljett telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDSERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Tasimacilik, som ökar antalet passagerare varje dag på konventionella linjer, står också inför ett intensivt passagerarintresse för regionaltåg. Linjerna Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak är de linjer som har flest passagerare. TCDD-telefonnummer 444 8 233 Du kan få all information om tåg från denna linje.

Med inrättandet av de nyetablerade logistikcentralerna, de organiserade industriländerna, anslutningslinjerna och Baku-Tbilisi-Kars järnvägsprojekt, gör företaget stora ansträngningar för att säkerställa att vårt land förtjänar sin förtjänta ställning inom järnvägstransporter.

TCDD İLETİŞİM TELEFON Du kan lära dig höghastighetstågtiderna såväl som rutter för huvudtåg och regionaltåg, och avgångstiderna från stationerna och stationerna på webbplatsen för TCDD Taşımacılık A.Ş. TCDDs telefonnummer är 444 8 233 och du kan få all information om tåg från denna linje.

TCDD WhatsApp Line – 0507 321 82 33

0507 321 82 33, skapad av TCDD, svarar direkt till meddelanden som skickas till WhatsApp-linjen och ger omedelbar respons på offentliga klagomål och förslag.

TCDD-kontakttelefon: 444 8 233

Günceleme: 16/04/2022 11:24

Liknande annonser

1 Kommentar

  1. inom järnvägar: det är nödvändigt för de anställda att vara fyndiga, kompetenta, framgångsrika, självuppoffrande.

Yorumlar