TCDD-biljett - Hur man köper en tågbiljett Var kan man köpa en tågbiljett

TCDD-biljett - Hur man köper en tågbiljett Var kan man köpa en tågbiljett
TCDD-biljett - Hur man köper en tågbiljett Var kan man köpa en tågbiljett

För närvarande genomför endast tåg från TCDD Taşımacılık A.Ş passagerartransporter på TCDD-linjer och med avregleringen av TCDD kommer privata företag nu att börja använda egna tåg genom att använda TCDD-linjer.

Hur tar man tågbiljetter?


Elektroniskt passagerarbiljettförsäljningssystem, kort sagt, EYBİS med denna metod kan du få din biljett rabatterat med ditt kreditkort från internet. Om du vill ta reda på hur man köper en tågbiljett online HÄR Du kan lära dig i detalj genom att klicka på.

Det andra sättet att köpa en tågbiljett är att köpa din biljett på TCDD biljettkontor. För detta kan du åka till tågstationen eller stationen beroende på tågens intensitet på dagen och avgångstiden. TCDD Biljettkontorens öppettider och telefonnummer HÄR Du kan lära dig genom att klicka på.

TCDD Den tredje förvaltningen av tågbiljetter är att ringa till Call Center. TCDD call center telefonnummer 444 8 233 (444 TCDD) d.

Du kan enkelt få dina biljetter från traumatikerna på stationerna och stationerna precis som bankautomaterna. Tågstationer och traumatiska stationer är;

stationer med tågstationer
trenmatik

Den femte metoden att köpa biljetter är de byråer som har ett avtal med TCDD. Dessa byråer HÄR Du kan lära dig genom att klicka på.

DDY biljetter

Den sista förvaltningen av tågbiljetten är PTT-filialerna och enligt avtalet med PTT: s generaldirektorat är biljettransaktioner (försäljningar, återbetalningar, förändringar) gjorda från PTT-filialerna som är öppna för onlinesystemet och ingår i systemet.

Att lära dig PTT-grenarna där biljettransaktioner görs KLICKA HÄR!Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar