TCDD-kommunikationslinje 444 8 233

TCDD-kommunikationslinjen
TCDD-kommunikationslinjen

TCDD-kommunikationslinje 444 8 233: Du kan ringa TCDD för att få information om tågtider, tågbiljetter och biljettändringar. Du kan ringa TCDD-telefonnumret om tågen och du kan när som helst göra många transaktioner med TCDDs kundtjänstrepresentant.

Tågbiljetter KONTAKTLINJE

TCDD Transport tågbiljett kontaktlinje: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD: s dotterbolag TCDD Taşımacılık A.Ş. Det grundades efter lagen om liberalisering av järnvägar och inrättades för att driva person- och godståg på TCDD-linjer. Sedan starten har det arbetat hårt för att öka andelen järnvägar inom person- och godstransporter. Istanbul, Eskisehir, Ankara och Konya höghastighetståg ökar dag för dag med nya uppsättningar.

tågbiljett telefonnummer tcdd kontakt
tågbiljett telefonnummer tcdd kontakt

TCDD KUNDSERVICE TELEFONNUMMER

TCDD Transportation, som ökar antalet passagerare varje dag i konventionella linjer, får också intensiv passagerarintresse i regionala tåg. Adana-Mersin, Izmir-Denizli, Izmir-Odemis, Karabuk-Zonguldak-linjerna är de vanligaste persontransporterna. TCDD Telefonnummer +444 8 233 XNUMX Du kan få all information om tåg från denna linje.

Med inrättandet av de nyetablerade logistikcentralerna, de organiserade industriländerna, anslutningslinjerna och Baku-Tbilisi-Kars järnvägsprojekt, gör företaget stora ansträngningar för att säkerställa att vårt land förtjänar sin förtjänta ställning inom järnvägstransporter.

TCDD KONTAKT TELEFON Du kan läsa höghastighetstågstimmarna på TCDD Taşımacılık A.Ş.s webbplats, samt avgångstiderna för huvudtåg och regionala tåg från stationerna och stationerna. TCDD Telefonnummer 444 8 233 du kan få all information om tågen från den här linjen.

TCDD WhatsApp Hotline

0507 321 82 33, skapad av TCDD, svarar direkt till meddelanden som skickas till WhatsApp-linjen och ger omedelbar respons på offentliga klagomål och förslag.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar