Tünektepe Cable Car flyger 30 tusen till toppen

tunektepe ropeway transporterade tusen personer till toppmötet
tunektepe ropeway transporterade tusen personer till toppmötet

Antalya Metropolitan Municipality ANET AŞ. Tünektepe Teleferik Facility, Sarısu och Topçam strandpromenader, Kadın Kadın Beach och Zıp Zıp Park 9, som drivs av TUNEKTEPE, översvämmade besökare under den dagliga semestern. Under semestern föll sociala lokaler, som värd ungefär 200 tusen personer, en rekord.


Tünektepe Cable Car och Social Facility, Women's Beach, Zıp Zıp Park, Tophane Tea Garden, Topçam och Sarısu Recreation Area sociala faciliteter, som tjänar tiotusentals inhemska och utländska människor varje år, bröt besökarnas rekord på 9 varje dag Ramadan Feast.

30 TRANSPORTERADE TUSENT MENNESKER TILL SUMMITEN
Tünektepe, 605 höjd toppmötet i Antalya, upplevde sina mest trafikerade dagar under semestern. Tusentals lokala och utländska semesterfirare som kom till staden med semesterperioden och början av sommarsäsongen tog linbanan och tittade på den unika utsikten över staden från Tünektepe. Tünektepe Cable Car och Social Facility Under festivalen av Ramadan 30 värd tusen personer.

PİKNİKÇİLER MÖTES I SARISU OCH TOPÇAM
ANET A.Ş. drivs av naturen, havet och grön med en magnifik skönhet av picknickområdet fylld med picknick. Sarısu Rekreationsområde serverade 100 tusen personer och Topçam Rekreationsområde tjänade 20 tusen personer under festet. Medborgarna med sina familjer njöt av picknicken och grillen, gick in i havet.

KVINNOR ÖPNA STRANDSONGEN
1 Metropolitan Municipality Sarısu Women's Beach, som öppnade sina dörrar i juni, var värd för nästan 9 besökare under 20s dagliga semester. Efter färdigställandet av underhålls- och reparationsarbetet fungerar Sarısu Women's Beach, som är klar för säsongen, endast kvinnliga besökare mellan 08.00-19.00 timmar under sommarsäsongen och familjer fram till 19.00 timmar efter 23.30 timmar.

FERIE FUN ZIP ZIP PARK
ANET Corporation drivs av Turkiets största inomhus nöjespark Pogo Pogo Park,
var mötesplatsen för barn under semestern. Barn som fick sina semesterbidrag sprang till Zıp Zıp Park för skojs skull. Barnen hade kul i parken och tillbringade stunder full av adrenalin. Zp Zıp Park rymde 3 tusen föräldrar med 500 tusen 8 barn under semestern. Tophane Tea Garden, som har blivit en oumbärlig del av Antalya och besökare med sin ofattbara Kaleiçi och havsutsikt, också värd 25 tusen personer under semestern.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar