Evangeliet om Havaray till Izmir

Izmir gospel havaray
Izmir gospel havaray

Monorail, som planerades att hållas mellan Gaziemir ESBAŞ-förortsstationen och Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) under det första 2016-året i Izmir under president Aziz Kocaoğlu, regerade den nya presidenten Tunç Soyer.


İzmir borgmästare Tunç Soyer sa att de har börjat arbeta för Havaray-projektet för att underlätta transport i İzmir. Borgmästare Soyer uppgav att Havaray har många fördelar och uppgav att de kommer att inse det första Havaray-projektet mellan ESBAS och Fair Izmir.

Monorail, som planerades att hållas mellan Gaziemir ESBAŞ-förortsstationen och Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) under det första 2016-året i Izmir under president Aziz Kocaoğlu, regerade den nya presidenten Tunç Soyer.

Soyer sa att de har vidtagit åtgärder för att lindra transporter i Izmir och att de har börjat arbeta för Havaray, vilket är bland de andra Metropolitan kandidaternas löften i lokalvalet. Påståendet att Havaray har många fördelar både inom bygg och transport, erbjuder borgmästare Soyer låg kostnad och natursköna resor. Vi kommer att göra första raden mellan ESBAS och Fair Izmir. Vi börjar omedelbart arbetet med 2.3-kilometerlinjen ".

Tuner Soyer gjorde också viktiga uttalanden om Basmane Pit, som varit föremål för rättsliga ärenden i Izmir under lång tid. Basmane grop fallet hade varit på agendan under en lång tid. Tunç Soyer gjorde ett uttalande om ämnet och sa att de skulle ge 3 ny kvadrat och 1 ny damm till Izmir och gjorde ett uttalande om İzmir Basmane Pit. "Vi tycker att det ska användas som en konstgjord damm tills ett bestämt beslut har uppnåtts.

Vi kommer att lägga bänkar, fontäner och träd runt och skapa ett område där medborgaren kan andas. Vi kommer att kräva användning av detta projekt tills projektet har slutförts. Vi vill också ta gatan bredvid gropen under jorden och förena regionen med mässan. Vi kommer att försöka övertyga intressenterna om detta. Karşıyaka Vi kommer också att kombinera basaren och piren.

Detsamma kommer att göras i Alsancak och Basmane stationer. När trafiken tas under jord, kommer stora kvadrater spontant fram. Särskilt i Alsancak, eftersom vägen kommer att tas under jord från Hocazede-moskén, kommer spårvagnspassagen och trafiken att vara mycket avslappnad. Dessa tre kvadratiska projekt kommer att göras omedelbart. "sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar