10 nytt fordon tillkommet till kollektivtrafik i Erzincan

nytt fordon läggs till kollektivtrafik i Erzincanda
nytt fordon läggs till kollektivtrafik i Erzincanda

Isuzu, som kommer att produceras och göras tillgängliga för folk Erzincan i Turkiet Novocit Life och bärare ceremoni hölls i Novo Citi.


Erzincan borgmästare Bekir Aksun, Erzincan förare och bilkammare president Bedir Limon, Erzincan Urban Transportation Inc. Styrelsens ordförande Mehmet Albayrak deltagande i ceremonin höll 8 Qty Novi Citi Life och 2 Qty Novo Citi fordon levererades. Talar före leverans sade Isuzu-direktören Yusuf Teoman i sitt uttalande; "Idag har vi samlat här för leverans av våra Isuzu Novociti Life Velocity-fordon med lågt golv, vilket gör det möjligt för Erzincan att resa mer bekvämt och säkert inom ramen för vårt samarbete med Erzincan Urban Transportation Inc. Dessa fordon, som lätt kan reste av våra äldre och funktionshindrade medborgare, har fått den bästa designutmärkelsen både hemma och utomlands. Jag vill tacka mr. Borgmästare Bekir Aksun som initierade projektet med hans vision och som bidragit till genomförandet av projektet och Mehmet Albayrak, styrelseordförande i Erzincan Urban Transportation Inc., som föredrog vårt varumärke med sitt lag. Jag önskar Erzincans folk att vara lycklig och lovande, tack ".

Talar senare borgmästare i Erzincan Bekir Aksun; Idag har mina kära medborgare kommit ihop i glädjen att tillhandahålla en ny tjänst vid transportpunkten till Erzincan. Jag vill gratulera de lokala transportförvaltarna och alla mina kära vänner för deras bidrag. Erzincan förtjänar förstås det bästa av service, särskilt för den äldre befolkningen att nå transportpunkten för att göra denna nya generation av fordon i Erzincan gjort oss alla lyckliga. Vid det här tillfället vill jag uttrycka min tacksamhet för alla sina partners för att omvandla en stor del av sitt resultat till Urban Transport Cooperative för att förnya bolaget för investeringar. Erzincan är värd den bästa servicen i den eviga tjänsten och att erbjuda alla våra enheter bästa service så snart som möjligt, våra medborgare kommer att känna vid detta tillfälle att gratulera alla mina landsmän på servicepunkten och önskar dig all god användning.

Efter talerna levererades fordonen med ett bandskär. Offret var skuren och fordonet besökte.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar