SOLOTÜRK Demonstration Flyg i Samsun Skär andningen

Samsunda Soloturk Ruzgari blåste
Samsunda Soloturk Ruzgari blåste

19 May Atatürk Födelsedag, ungdom och idrottsdag firandet i Samsun sammanfattade toppmötet i staten.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk och hans medsoldater gick till Samsun för att starta den nationella striden. ceremonier hölls i Samsun inom ramen för årsverksamheten. Alla politiska partiledare, ministrar och politiska representanter deltog i de ceremonier där budskap om enhet och solidaritet gavs. Vid ceremonin träffades statsmötet för första gången i en maj-ceremoni vid 100 i Samsun.

President Recep Tayyip Erdoğan, VD president Kemal Kılıçdaroğlu, HVD President Devlet Bahceli, vicepresident Fuat Oktay, försvarsministern Hulusi Akar, justitieministern Abdülhamit Gül, kultur- och turismminister Mehmet Ersoy handelsminister Ruhsar Pekcan, transport och infrastruktur Cahit Turan, familj, arbete och sociala tjänster minister Zehra Zumrut Selcuk, industri och teknik minister Mustafa Varank, ungdom och idrottsminister Mehmet Muharrem Kasapoglu, chef för generalstaben general Yaşar Güler, den Lycksalighetspartiet vice ordförande grundläggande Karamollaoğlu, BBP ordförande Mustafa Destici, DSP ordförande ledare Whitebeard, ordförande Ibrahim Chalabi Mother parti, fosterland partiordförande Dogu Perinçek, Samsun guvernör Osman Skate, borgmästare Mustafa Demir, parlamentariker, partirepresentanter och tusentals medborgare.

SOLOTÜRKs demonstrationer slutade andas

Ceremonin, som hölls på Salvation Roads tobakspiral, började med eleverna som läste dikterna i 19 May. Därefter talade ungdoms- och idrottsminister Mehmet Muharrem Kasapoğlu ett tal. Efter talet från Kasapoğlu'nun, verkade turkiska styrkor Mehteran Team på scenen och sjöng marscher. Efter Mehter-teamet utförde det turkiska flygvapnet stolthet i himlen SOLOTÜRK demonstrationsflygningar. President Recep Tayyip Erdoğan följde akternas akrobatiska rörelser med intresse. Efter showen SOLOTÜRK från Turkiets provinser och 81 10 från Istanbul Piri Reis' skepp till olika länder börjar 100. De unga som kom till Samsun för året presenterade den turkiska flaggan som de förde med dem och länderna i deras provinser till president Erdoğan. Senare gav president Recep Tayyip Erdoğan ett tal. Efter president Erdoğans tal avslutade ceremonin med ett kollektivt fotografi av politiska partiledare.

10 gick med i tusentals

Ceremonier och demonstrationer lockade stort intresse. Medborgare från hela landet och Samsun invånare flockade till ceremonier. Ataturk Boulevard stängdes för trafik, tågvagnar tvingades att locka mänskliga översvämningar. Människor som inte kunde rida spårvagnar på grund av överdriven intensitet måste gå till fots till aktiviteterna i staden.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar