CHP Emre, Övergrepp mot övergrepp Brutit till dagordningen

chpli för att överbrygga repressalier straff flyttade parlamentets föredragningslista
chpli för att överbrygga repressalier straff flyttade parlamentets föredragningslista

CHP Vice Zeynel Emre, '2. klassbilsägare, 15 Juli Martyrsbron på grund av administrativa böter på grund av administrativa böter av transport- och infrastrukturministern Mehmet Cahit Turhan, anmälan om sent på grund av de höga beloppen för påstådda upptäckten av de åtgärder som ska vidtas för att undanröja klagomålen.


CHP Emre, minister Turhan krävde svaret på det parlamentariska ordförandeskapet av frågan på grund av förslaget, 15 miljoner befolkning och 2018 miljoner av 3 miljoner registrerade fordon i början av de viktigaste frågorna i Istanbul påminde medborgarna i transportreglerna uppmärksammade vikten. Brist på tillfredsställande och korrekt information, båda kommer att leda till individuella misslyckanden, liksom stadens sociala ordning kommer att orsaka störningar, med betoning på 571 julimartyrbroövergångarna i genomförandet av 15 sedan början av året skapat allvarliga klagomål för medborgarna.

80 TUSENTEN AV ADMINISTRATIVA STRAFF!

Förslaget säger:
"Som bekant till 31 mars lokalval gidilirken, 15 juli Martyrs Bridge och Fatih Sultan Mehmet relaterad till bron från förbjudna övergångar på grund av att skära administrativa böter Turkiet utfärdade en förordning om amnesti fenomen i de sista dagarna på året 2018 nationalförsamlingen; Efter detta arrangemang infördes 1 i broövergångar från januari 2019. 15 juli Martyrsbron, 3,2-meter axelavstånd ovanför förbudet mot passage av lätta nyttofordon, vid överträdelse av förbudet var fordonsägare för varje godkänd 1.132,00 TL-administrativ böter planerad. Medborgarna är tyvärr inte tillräckligt informerade om denna förordning och många medborgare har fått administrativa böter igen efter 1 januari 2019. Eftersom administrativa böterna för förbudet anmäldes månader senare och det fanns flera överträdelser under denna period, skulle några av våra medborgare betala administrativa böter upp till 70-80 tusen pund. "

ÄR DEN KRIMINELLA FÖRORDNINGEN PÅ AGENDA?

Emre CHP, rörelsen gav följande frågor:

Från Martyrsbron, 15. Är det sant att böterna som åläggs dem som är klassbilar och som är skrivna i "van" eller "automobile" i licensen anmäls sent?

* Är en förordning på agendan för att undanröja klagomålen för de medborgare som står inför straffet?

* Vilka åtgärder vidtas ditt ministerium för att informera medborgarna i förväg för att förhindra sådana situationer?

(universell)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar