Zafer Airport Consultation Meeting Held

Zafer Airport Exemption Meeting Realized
Zafer Airport Exemption Meeting Realized

Afyonkarahisar, Kutahya och Usak-provinserna som betjänar Zafer Regional Airport för att öka effektiviteten hos Kutahya Chamber of Commerce and Industry värd ett möte.

Mötet hölls av rektor vid Kütahya University of Health Sciences. Dr. Vural KAVUNCU, biträdande borgmästare i Kütahya Abdullah DAMCI, borgmästare i Altintas Arif TEKE, styrelseordförande i Kütahya handelskammare och industri İsmet ÖZOTRAÇ, biträdande generalsekreterare Veli OĞUZ, de högsta cheferna Mustafa SUMNU och Emrullah KİRİŞÇİ deltog.

Dessutom var tjänstemän från universitet i Afyonkarahisar, Kütahya och Uşak, särskilda provinsförvaltningar, kultur- och turistdirektorat, handelskammare, kommuner, offentliga institutioner och icke-statliga organisationer närvarande. Mötet startade med presentation av Veli OĞUZ, byråns generalsekreterare, om flygplatsen. Efter presentationen uttryckte deltagarna sina åsikter för att öka flygplatsens effektivitet på kort, medellång och lång sikt. Under mötet informerades Turkish Airlines-tjänstemän också om de problem som uppstod under flygningarna från flygplatsen och flygtiderna.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar