Belt- och väginitiativet bör genomföras med förståelsen av "Win-Win"

Livsättet och sättet att vinna ska komma till liv
Livsättet och sättet att vinna ska komma till liv

Minister för transport och infrastruktur M. Cahit Turhan uppgav att de anser att det är Belt och Road Initiative bağlama, även kallat New Silk Road, som en väldigt viktig öppning i syfte att koppla samman Asien, Europa, Afrika och till och med Sydamerika. Un Initiativet, som omfattar mer än 65-länder över hela världen, är ett omfattande projekt som täcker ett område på ungefär 40 miljoner kvadratkilometer och 4,5 miljarder av världens befolkning. Av den anledningen är det mycket viktigt för de länder som kommer att dra nytta av bilateralt, multilateralt och regionalt samarbete för att förverkliga detta initiativ med begreppet win-win. Bu

International Transport Forum representerar ministrar Turkiet Turhan (ITF) i Leipzig, började Tyskland i staden.

Turhan, International Road Federation och Organisationen för ekonomiskt samarbete i Svartahavsområdet forum (BSEC) som anordnades av "Belt och väg: hållbara transporter och Connectivity Establishment för tillväxt i Eurasien" deltog som föredragshållare vid evenemanget.

Turhan, ekonomiska och kommersiella förbindelser mellan Asien och Europa, som anger att snabbt utvecklas och passera genom en period av fördjupning "Intercontinental handelsvolymen nått gigantiska storlekar. Faktum är att i Europa och den förväntas överstiga en miljard dollar i handelsvolymen mellan Kina i 2050 800. Utan tvekan är denna volym för att möta inrättandet av kvalitet och oavbruten transportinfrastruktur av stor betydelse. "Han sa.

utvecklingen av transportpolitiken "korridor" Turhan förklarade att bli en nödvändighet av hänsyn perspektiv tillvägagångssätt är det på grund inom en inte utgör en stark ekonomisk ryggrad av transportinfrastruktur och transportkorridorer i logistiktjänster på linjen, gränsövergångar och grundläggande för utvecklingen av multimodala transportanläggningar han visade sin skapelse.

"Generations- och väginitiativet är ett stort projekt som täcker världens befolkning 4,5-miljarder"

Turhan sa att framgången för en transportkorridor var vägen för ekonomisk utveckling för alla ruttländer.

Uz Av den anledningen anser vi bältet och väginitiativet att man ska inrätta multimodala transportinfrastrukturförbindelser, kraftöverföringslinjer och telekommunikationsnät mellan Asien och Europa. Initiativet, som omfattar mer än 65-länder över hela världen, är ett stort projekt som täcker ett område på ungefär 40 miljoner kvadratkilometer och 4,5 miljarder av världens befolkning. Av denna anledning är det mycket viktigt för länder som kommer att dra nytta av bilateralt, multilateralt och regionalt samarbete för att genomföra detta initiativ med ett "win-win" -sätt.

Asien och i Europa korsningen av Turkiets unika geografiska läge som Silk Road Turhan påpekade att ett av de ledande länderna i regionen, "bälte och Road Initiative, Turkiet, Kaspiska havet 'Central korridoren' Vi är mycket glada över att hans projekt integrerar. "Sade han.

Turhan, Eurasian anslutning av de investeringar som krävs för anläggningen, underströk att de gav betydelse för genomförande av gemensamma finansieringsmekanismer, är Turkiet en av grundarna av den asiatiska infrastruktur investeringsbanken, är regeringen 2,6 miljarder kapitaltillskott och ligger procent 2,48 rösträtt berättade .

Turkiets senaste 16 år, kompletterande och inkluderande Turhan påpekade att utifrån perspektivet för transportkorridor i transportpolitiken "för att förbättra vår transportinfrastrukturen, för att utöka dessa nätverk och vi gjorde förra 16 år 537 miljarder pounds av investeringar för att slutföra de felande länkarna på den internationella transportsträcka. Därmed har vi använt byggnadsöverföringsmekanismen effektivt och har genomfört jätteprojekt, inte begränsat till offentliga resurser. Bunu

"Hindringar ökar kostnader och transporttider"

Minister Turhan, Turkiet Central Corridor transkaspiska arbetets omfattning begränsas endast av att understryka att infrastruktur, fortsatte han:

"Jag vill betona vikten vi bifogar samarbetsmekanismerna för utvecklingen av denna korridor. Avlägsnandet av icke-fysiska hinder för transporten spelar också en nyckelroll i utvecklingen av transportkorridorer. Hinder som bureaukratiska hinder, kvoter, blockeringar vid gränsövergångar och höga vägtullar kan ibland leda till större skador på internationell transport än brister i infrastrukturen. Dessa hinder ökar kostnaderna och transporttiderna. Turkiet, modernisering av gränsövergångar och lättnader i gränsövergångar samt avtalsparterna grundläggande transport, en av de mest föredragna länder för internationella transit har ökat min position. "

Minister Turhan, Organisationen för ekonomiskt samarbete i Svartahavsområdet (BSEC) som deltar i projektet, berättade ministermötet Turkiet inom transport. Senare gjorde han ett solo möte med presidenten för International Road Federation, Kiran Kumar Kapila.

Mer än 70 från 40 deltar i International Transport Forum. 24 Evenemanget kommer att gå till maj 80 mer än XNUMX händelser från de nya handelsvägarna till bilförbindelser kommer att läggas till bordet.

Turkiet planer och finansieringsavtal för byggandet av järnvägslinjer i Kina

Minister Turhan, International Road Federation och organiseras av BSEC "Belt och väg: Hållbar Eurasian Transport och förbindelseetablering för tillväxt" Efter att ha deltagit i verksamheten i en kinesisk journalist och svarade på frågor för byggandet av järnvägslinjer mellan Kina och Turkiet.

Turhan, "syftet med byggandet av järnvägslinjen mellan Kina och Turkiet planerar att underteckna ett finansieringsavtal." Han sa.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar