Ytterligare vagnar kommer till Zonguldak-Karabük järnvägslinje

zonguldak gäng järnvägslinjen
zonguldak gäng järnvägslinjen

På grund av bristen på bilar i Zonguldak-Filyos-serving Karabük persontåg packade som sardiner i synnerhet FÖREBÅDANDE medborgare som rider på morgonen nyheterna, AK Party vice Ahmet Colakoglu kom från Zonguldak.

Colakoglu, kommer att öka antalet 2 från torsdag, maj vagn, passagerarkapacitet 262 kommer 4 handikappade passagerare och handikapptoalett har funnit DMU (Diesel) 15434 fyra tågsätt i trafik i Karabük-Zonguldak järnvägslinje. Jag önskar att vårt folk, vår provins och vår region ska vara bra och lyckliga.

Trots många gånger innan tillgripa att reagera på TCDD medborgare inte kan hitta en lösning på de två bilarna är otillräcklig för ytterligare bilar åtminstone en gång på morgonen och på kvällen göra resan full av faror krävt att placeras stående.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar