Tåget kvar i Malatya, tåget som lämnar tåget, slogs tomma bilar och topplade

vagnar separerade från tåget på trålare i Frankrike
vagnar separerade från tåget på trålare i Frankrike

I Hekimhan-distriktet i Malatya lämnade 53071-tåget bestående av malmbelastade vagnar som tillhör TCDD Taşımacılık AŞ, lokomotivet vid Hekimhan-stationen och slog de tomma vagnarna som väntade på stationen och störtades. Vid olyckan inträffade stora skador på vagnar och skenor.

Olyckan inträffade vid middagstid Hekimhan Station. Godståget 53071 laddad med järnmalm under ledning av ingenjören Mustafa Kemal Pektaş ställde in för stationen. Tågets bromsar var emellertid tomma. Mekanikern separerade sedan vagnarna från lokomotivet och bytte saxar. Snabba vagnar, 10 Km långt från stationen som väntar på att gå till Sivas slog tomma godsvagnar. Till följd av påverkan föll många vagnar av spåret.

Lokomotivet som används av föraren Mustafa Kemal Pektas förlorade sin fart nära stationen och stannade. I olyckan där det inte fanns någon skada, togs 112-nödsituationsteamet till Hekimhan State Hospital i syfte att kontrollera maskinisterna, medan järnvägar och järnvägar var skadade.

TCDD-tjänstemän angav att arbetet började öppna järnväg som stängdes för transport på grund av olyckan och att linjen skulle öppnas igen genom att lyfta vagnarna. En undersökning av olyckan inleddes.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar